Nieuwe impuls voor je onderneming of event?

Creatieve kansen

NEEM CONTACT OP

IK HELP JOU GRAAG MET

Creatieve kansen

Ben je op zoek naar nieuwe impuls voor je onderneming of event? Ik help je graag. De afgelopen jaren heb ik al diverse ondernemers en activiteiten op ideeën gebracht. Hierdoor ontstonden nieuwe businessmodellen en unieke events.

In de afgelopen tijd heb ik met diverse ondernemers mogen kijken naar kansen en mogelijkheden voor hun onderneming.

Denk aan een geheel nieuw businessmodel, maar ook toffe evenementen. Zoals een online live kookworkshop met levering van de ingrediënten en een kijkje bij elkaar in de keuken

Kan ik jou helpen om op te vallen of een creatieve impuls te geven?

Trots op deze mooie reviews

“Liesbeth heeft ons een jaar ondersteund als projectmanager en business developer. Door een actieve rol binnen het bedrijf had ze snel door waar winst te behalen viel en heeft ze processen gestroomlijnd en verbeterd op een duurzame manier zodat we dit zelf weer over konden nemen.”

Wouter TaalTime Star Media

“Samen met Liesbeth een lezing voorbereiden in Meppel is een feestje. Liesbeth heeft inlevingsvermogen, is enthousiast en weet heel goed hoe ze een event moet produceren. Liesbeth is integer, loyaal en heeft een heerlijk gevoel voor humor. Ik zou graag nog eens iets met haar ondernemen.”

Pauline de WildePaulinedewilde.nl

“Voor mijn nieuwe product heb ik een strategiesessie met Liesbeth gehad. Liesbeth heeft mij doen inzien hoe ik mijn doelgroep het beste kan benaderen en welke USP’s ik kan gebruiken in mijn verhaal naar buiten toe. In relatief korte tijd heeft Liesbeth mij enorm op weg geholpen!”

Lieve HuijsWoord en Wijze

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een skype gesprek is zo gemaakt!