Skip to main content

Wat is de ‘dag vol magie’?

In de afgelopen jaren heb ik een paar keer (de voorspelling) gehoord: ‘jij gaat retraites geven’.

Alleen ik heb helemaal niets met retraites! Ik vind er vanalles van 😉

Maar toch voelde ik dat er ergens wel een kern van waarheid in zat. En zo voelde ik opeens de ‘dag vol magie’ toen ik met Indira* aan het sparren was over een workshop die we wilden gaan geven.

We besloten dan ook de eerste dag samen te geven en dat smaakt naar meer!

Voor mij is het ‘spelen’ naast mijn corebusiness. Jou de magie van het leven te laten ervaren en ermee te gaan werken.  Op een ‘zachte’ manier. Geen heftige spirituele dag, geen plantmedicijnen maar met de natuur en de kracht in jezelf. En na een dag heb je voldoende magie ervaren om weer fris naar het leven te kijken.

Deze dag wordt afwisselend gegeven door ons samen en soms door mij alleen. Nieuwsgierig? Check de agenda

*Indira van Tongerlo is mijn liefdevolle en passievolle vriendin. Met haar kan ik lachen en huilen en alles tegelijk. En nu dus ook samen heerlijke dagen vol magie geven. Ik ken haar nu ruim 8 jaar vanuit een stichting waar we samen in het bestuur zaten. Wij zijn beide uit ’77 en kunnen elke dag wel delen over synchroniteiten.