Skip to main content

Wil jij ook van 2024 jouw succes jaar maken?

Doelen en Intenties 2024

Ja, dit is wat ik nodig heb!

Workshop Doelen en Intenties 2024

Hoe was het afgelopen jaar? Kijk je tevreden terug? Of was het een jaar zonder doel en plan en heb je daarom toch nog niet bereikt wat je zo graag wilde?

Wil jij in 2024

✔ Meer omzet en helder krijgen wat je moet doen om dat te realiseren?
✔ Met de juiste dingen bezig zijn om je doel te bereiken?
✔ Een duidelijke intentie zetten om jezelf klaar te stomen voor succes
✔ Je dromen in de praktijk gaan brengen?

Denk jij; ‘2024 wordt mijn jaar en dan ga ik het eens echt goed voorbereid aanpakken.’ Doe dan mee!

Soms is het goed om even pas op de plaats te maken. Weer scherpstellen voor het nieuwe jaar. Want voor je het weet zit je weer in de waan van de dag en ben je je focus alweer kwijt. Zou dat niet zonde zijn?

Zou het niet fijn zijn om een concreet doel te hebben en een plan om dat doel te gaan bereiken? Zodat jij focus kunt houden.

Dat is precies wat we gaan doen. Samen met een klein groepje ondernemers ga je aan de slag met jouw doelen voor 2024

Herken jij je hierin?

✔ Je wilt in 2024 meer uit je bedrijf halen
✔ Je wilt je energie aan de juiste dingen besteden
✔ Je wilt weer focus
✔ Je wilt je dromen waarmaken
✔ Je wilt die dingen doen waar jij energie van krijgt

✔ Je houdt ervan om te leren in een klein groepje (6-10 deelnemers)

Dan is deze groepsworkshop perfect voor jou!

Na deze dag:

✔ Weet je je omzetdoel voor 2024
✔ Heb jij al je doelen helder op een rij
✔ Heb jij je grote droom weer voor ogen
✔ Heb je scherpe focus omdat je weet welke stappen je kunt nemen
✔ Heb je de krachtige intentie om van 2024 jouw jaar te maken
✔ Heb je een planner om je plannen in uit te werken
✔ Ben jij blij want je hebt een waardevol dagdeel gehad met collega ondernemers en geleerd hebt van elkaar

Waarom meedoen?

Ik krijg vaak de vraag; “Jij bent toch heel gestructureerd?” Nou ik zal je uit de droom helpen. Van nature ben ik dat niet. Als je kijkt naar mijn Disc profiel scoor ik op het blauw zelf het laagste. Ik ben ‘rood’ en dus resultaatgericht en dat helpt enorm om de juiste stappen te zetten. Daarnaast ben ik pragmatisch. Je zou kunnen zeggen dat ik niets doe wat niet nodig is 😉 Bij alles stel ik mezelf (onbewust) de vraag of het bijdraagt aan het bereiken van het doel

Inmiddels heb ik al 18 jaar ondernemers ervaring en in die jaren heb ik een aantal praktische en hele waardevolle tools geleerd.

Elk jaar, elk kwartaal en elke maand stel ik doelen en intenties en schrijf ze op. Wat draagt bij aan mij droomdoel en welke acties ga ik doen? Daarnaast evalueer ik wat mij plezier gaf en wat ik liever niet meer doe.

En dat gun ik jou ook!

Ik ga je dit leren en deze middag gaat je hier heel erg mee helpen!

Deze groepsworkshop vindt plaats op:
Dinsdagavond 15-2

Waar wacht je nog op?

Meld je aan en samen met andere ondernemers ga jij werken aan je plannen voor 2024.  Want volgend jaar ga jij knallen!

Vragen? Mail gerust naar mail@liesbethkingma.nl

Wat anderen zeggen over de workshop

“Was super verhelderend en concreet en gaf me ook even de ruimte om stil te staan bij wat ik wil… en ook wat daarvoor nodig is 🍀”

“Het was een waardevolle sessie, ook door de kleine groep en de interactie. Merk dat ik meer regie moet nemen in mijn eigen leven.”

“De gesprekken en de vragen in het werkboek gaven me veel nieuwe inzichten”

“De relatie die je legde tussen de seizoenen en doelen stellen gaf een extra dimensie”

“Een super leerzame, praktische workshop, gegeven door een enthousiaste en bevlogen trainer die weet waar ze het over heeft. En aan het eind van de middag ging ik naar huis met een concreet plan.”

“Mooi om te ervaren dat je aan het denken wordt gezet en niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk. Door dingen op te schrijven zie ik waar mijn aandachtspunten liggen.”

Trots op deze mooie reviews

“Ik heb de training: 'Grip op je jaardoel' gevolgd. Wat fijn om in een grote ruimte, met een klein gezelschap live de training te doen.
Voor mij was de meest waardevolle opdracht die we kregen: Schrijf je droom op voor over 3-5 jaar! Denk groot, alles is mogelijk. Waar zou je zijn? Hoe zou je je voelen? Met wie zou je willen zijn? Hoe zou je leven eruit zien?
En dat is precies waar het om gaat!
Liesbeth gaf ons een mooie planner, waarin we aan de slag kunnen met de dromen, de doelen, de aandachtspunten, de acties die nodig zijn en onze eigen reflectie om onze doelen te kunnen bereiken.
Een super leerzame, praktische training, gegeven door een enthousiaste en bevlogen trainer die weet waar ze het over heeft. En aan het eind van de middag ging ik naar huis met een concreet actieplan.”

Marianne BoermanPraktijk Laguz

“Een goede training om je bewust te worden van je inhoudelijke en financiële jaardoelen en hoe die passen in je visie en langere termijndoelen. Liesbeth brengt haar kennis en het belang van een goede planning en focus goed over, haar deskundigheid is duidelijk aanwezig. De planner van Studio Sigrid biedt een goede structuur om te organiseren, focussen, te reflecteren en waar nodig bij te stellen.”

Hannette WebbinkKarah

“Vandaag een mooie training gevolgd bij Liesbeth Kingma gericht op doelen stellen op verschillende gebieden in mijn bedrijf. Met behulp van de businessplanner werden dromen omgezet naar kwartaaldoelen om te eindigen in actiepunten per dag/week.
Er was ook aandacht voor de weerstand. Je wilt iets heel graag en dat betekent (vaak) uit je comfortzone stappen. Voor mij betekent dat ook: stoppen met uitstellen en actie gaan ondernemen en wel nu. Ik weet wat mij te doen staat voor 2022.
Wat mij vooral erg goed beviel, is dat we met meerdere ondernemers bij elkaar zaten. Je krijgt dan ook inzicht in hoe anderen omgaan met de thema’s waar ikzelf ook mee worstel.”

Gea DolstraGea Dolstra

“Ondanks dat ik in eerste instantie dacht; Ik weet het allemaal wel ben ik toch tot andere inzichten gekomen. Mooi om te ervaren dat je aan het denken wordt gezet en niet alleen zakelijk maar ook in de persoonlijke sfeer.

Daarnaast kwam ik tot inzicht dat ik best tevreden ben met wat ik heb en met een schepje er op ik er wel ga komen. Door dingen te benoemen en op te schrijven zie je ook waar je aandachtspunten liggen en ik nog meer moet plannen dan ik nu al doe.

Wat ik lastig vind is dat heel veel oh ja is en ik het moeilijk vind om de oh ja om te zetten in actie. Dat is mijn grootste les. Ik zou anderen willen adviseren om aan de training mee te doen om dezelfde bewustwording te krijgen. Hoe goed je het ook voor elkaar denkt te hebben.

Benoemen van doelen geeft goede en andere inzichten en andere focus. Daarnaast is Liesbeth een prettig persoon als trainer, die ons goed aan het werk heeft gezet en betrokken heeft tijdens de training.”

Wim MeijerMeijer Verduurzaamt

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!