Jij bent toch heel gestructureerd?

Nou ik zal je uit de droom helpen. Van nature ben ik dat niet. Als je kijkt naar mijn Disc profiel scoor ik op het blauw zelfs het laagste. Ik ben ‘rood’ en dus resultaatgericht en dat helpt enorm om de juiste stappen te zetten. Daarnaast ben ik pragmatisch. Je zou kunnen zeggen dat ik niets doe wat niet nodig is 😉 Bij alles stel ik mezelf (onbewust) de vraag of het bijdraagt aan het bereiken van het doel.

Daarnaast ben ik inmiddels al zo lang ondernemer dat ik een aantal praktische dingen heb aangeleerd.

Elk jaar, elk kwartaal en elke maand stel ik doelen en schrijf ze op. Wat is het doel, welk plan heb ik om dat te bereiken en welke acties ga ik doen?

En dat gun ik jou. Want een doel geeft richting en focus. Het helpt je om aan het roer van jouw bedrijf te staan. Onderaan deze pagina vind je een link naar een doelenposter. Print deze uit, vul hem in en hang en bij je bureau. (On)bewust helpt dit je om dagelijkse keuzes te maken.

Afgelopen maanden heb ik weer een aantal ondernemers mogen helpen met hun doelen. En wat me opviel is dat ze mooier, bewuster en soms zelfs groter worden als je even doorpraat. Waarom is dit je doel? Past het bij je Why? Wat zijn je belemmeringen? En wat zou mee willen stoppen als terugkijkt naar afgelopen jaar? En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Wil jij meer helderheid, maandelijkse doelen en wil je hier een keer 1 op 1 aan werken? Mail dan naar mail@liesbethkingma.nl en we gaan samen kijken naar jouw plannen voor 2022!

Mijn doelen? Ik ga dit jaar, naast 1 op 1, starten met het aanbieden van een groepstraject (met o.a. sales). Ik ga op zoek naar ondersteuning op uitvoerende projecten. En ik ga kijken hoe ik mijn geld beter kan laten renderen.  Privé wil ik heel graag een chaletje in de natuur (bij bos). Mijn persoonlijke ontwikkeling ga ik focussen op liefde, vertrouwen en leven.

Wil jij jouw doelen met mij delen?

Download hier de poster (zonder emailadres)

Review: “Vandaag heb ik me samen met Liesbeth Kingma gericht op doelen stellen op verschillende gebieden in mijn bedrijf. Met behulp van de businessplanner werden dromen omgezet naar kwartaaldoelen om te eindigen in actiepunten per dag/week.
Er was ook aandacht voor de weerstand. Je wilt iets heel graag en dat betekent (vaak) uit je comfortzone stappen. Voor mij betekent dat ook: stoppen met uitstellen, actie gaan ondernemen en wel nu! Ik weet wat mij te doen staat voor 2022.”