Skip to main content

Jij bent toch heel gestructureerd?

Nou ik zal je uit de droom helpen. Van nature ben ik dat niet. Als je kijkt naar mijn Disc profiel scoor ik op het blauw zelfs het laagste. Ik ben ‘rood’ en dus resultaatgericht en dat helpt enorm om de juiste stappen te zetten. Daarnaast ben ik pragmatisch. Je zou kunnen zeggen dat ik niets doe wat niet nodig is 😉 Bij alles stel ik mezelf (onbewust) de vraag of het bijdraagt aan het bereiken van het doel.

Daarnaast ben ik inmiddels al zo lang ondernemer dat ik een aantal praktische dingen heb aangeleerd.

Elk jaar, elk kwartaal en elke maand stel ik doelen en intenties en schrijf ze op. Wat draagt bij aan mij droomdoel en welke acties ga ik doen? Daarnaast evalueer ik wat mij plezier gaf en wat ik liever niet meer doe.

En dat gun ik jou. Want een doel geeft richting en focus. Het helpt je om aan het roer van jouw bedrijf te staan. Tijdens de workshop ga je een ‘doelen en intentie plan’ invullen die je er elke keer weer bij kunt pakken. (On)bewust helpt dit je om dagelijkse keuzes te maken.

De vorige keer hielp dit de ondernemers enorm om in een groep bezig te zijn met je doelen, dromen en intenties. En wat me opviel is dat ze mooier, bewuster en soms zelfs groter worden als je even doorpraat. Waarom is dit je doel? Past het bij je droom? Wat zijn je belemmeringen? En waar zou je mee willen stoppen als terugkijkt naar afgelopen jaar? En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Wil jij meer helderheid, maandelijkse doelen en wil je hier in een groepje aan werken?

Deze groepsworkshop vindt plaats op:
Maandag 11-12 van 13.30-15.30 uur in Meppel
Dinsdag 19-12 van 9.30-11.30 uur in Meppel

Meld je aan en samen met andere ondernemers ga jij plannen maken voor 2024.  Want volgend jaar ga jij knallen!

Jouw investering voor deze waardevolle training is nu maar  99,- excl. BTW

Lees hier meer

Ik meld me direct aan!

“Vandaag heb ik me samen met Liesbeth Kingma gericht op doelen stellen op verschillende gebieden in mijn bedrijf. Met behulp van de planner werden dromen omgezet naar kwartaaldoelen om te eindigen in actiepunten per maand.
Er was ook aandacht voor de weerstand. Je wilt iets heel graag en dat betekent (vaak) uit je comfortzone stappen. Voor mij betekent dat ook: stoppen met uitstellen, actie gaan ondernemen en wel nu! Ik weet wat mij te doen staat.”