Skip to main content

Jij was het jaar goed begonnen. Je had je voorgenomen om je business concreter te maken. Je wist waar je aan ging werken, persoonlijk en zakelijk. Je wilde gezonder leven, meer bewegen, wekelijks acquisitie doen, een duidelijke planning maken en je financiën op orde brengen.

Inmiddels is het al maart en word je weer in beslag genomen door ‘oude’ gewoontes. Je bent druk met van alles en nog wat en wordt opgeslokt door de waan van de dag.

Waarom lukt het maar niet om door te zetten van bepaalde voornemens?

Eén van de redenen daarvoor is dat de resultaten onzichtbaar zijn. Je merkt niet direct effect van je handelen, dus is het ook makkelijk om het niet te doen. We zien nu eenmaal heel graag direct resultaat, hebben moeite om tijd vrij te maken voor ‘onzichtbaar’ resultaat.

Tot resultaat komen is natuurlijk niet zo eenvoudig, het is gewoon hard werken. En hard werken is vaak saai en frustrerend.

Om je heen op social media zie je nieuwe initiatieven als paddenstoelen omhoogkomen. Het ene ondersteunende aanbod nog mooier dan het andere. En omdat alles om je heen zo mooi lijkt wordt de druk groter. Je denkt erover om je online te laten coachen. Je volgt het ene Webinar na het andere. En misschien word je zelfs verleid om mee te doen. Of je kiest ervoor om op de ‘oude’ manier verder te gaan.

Maar sta er ook eens bij stil dat er ook ondersteunende initiatieven in je eigen omgeving zijn. Mensen en organisaties die je persoonlijk en één-op-één kunnen ondersteunen. Je helpen om doelen te stellen en je stap voor stap in de juiste richting brengen.

Ik geloof in de kracht van online, niks mis mee, maar voor groei en verbinding zie ik meer in de kracht in persoonlijk contact en maatwerk. Jouw business verdient een persoonlijke aanpak!

Samen je business concretiseren, invloed uitoefenen op groei en het gericht stellen van doelen. Kleine haalbare stappen uitzetten, overzicht houden en in actie omzetten.

En dan…. Samen het succes vieren!

Ik help je graag verder met mijn Business Ontwikkel Traject. En weet je wat zo mooi is? Je kunt nu gebruik maken van 1000,- subsidie. Wacht niet langer en pak die kans!