Skip to main content

Wil jij ook van 2022 jouw succes jaar maken?

Grip op je jaardoel 2022

Ja, dit is wat ik nodig heb!

Grip op je jaardoel 2022

Hoe was het afgelopen jaar? Kijk je tevreden terug? Of was het een jaar zonder doel en plan en heb je daarom toch nog niet bereikt wat je zo graag wilde?

Wil jij in 2022

✔ Meer omzet en helder krijgen wat je moet doen om dat te realiseren?
✔ Meer winst uit je bedrijf halen om jezelf goed te kunnen belonen?
✔ Wekelijks met de juiste dingen bezig zijn om je doel te bereiken?
✔ Je persoonlijke doelen en dromen in de praktijk gaan brengen?

Denk jij; ‘2022 wordt mijn jaar en dan ga ik het eens echt goed voorbereid aanpakken.’ Doe dan mee!

Soms is het goed om even pas op de plaats te maken. Weer scherpstellen voor het nieuwe jaar. Want voor je het weet zit je weer in de waan van de dag en ben je je focus alweer kwijt. Zou dat niet zonde zijn?

Zou het niet fijn zijn om een concreet doel te hebben en een actieplan om dat doel te gaan bereiken? Zodat jij focus kunt houden.

Dat is precies wat we gaan doen. Samen met een klein groepje ondernemers ga je aan de slag met jouw doelen voor 2022

Herken jij je hierin?

✔ Jij bent ZZP’er
✔ Je wilt in 2022 meer uit je bedrijf halen
✔ Je wilt met de juiste dingen bezig zijn
✔ Je wilt weer focus
✔ Je wilt een duidelijk actieplan
✔ Je houdt ervan om te leren in een klein groepje

Dan is deze groepstraining perfect voor jou!

Na deze dag:

✔ Weet je je omzetdoel voor 2022
✔ Heb jij al je doelen helder op een rij
✔ Heb jij je grote droom weer voor ogen
✔ Heb je scherpe focus omdat je weet welke stappen je moet nemen om van 2022 jouw jaar te maken
✔ Kun je ook meteen aan de slag met de eerste stappen
✔ Heb je dé enige echte planner van Studio Sigrid t.w.v. 27,50 om je plannen in uit te werken
✔ Heb jij nieuwe connecties opgedaan tijdens een kopje koffie of thee en natuurlijk wat lekkers
✔ Ben jij blij want je hebt een waardevol dagdeel gehad met collega ondernemers

Waarom meedoen?

Ik krijg vaak de vraag; “Jij bent toch heel gestructureerd?” Nou ik zal je uit de droom helpen. Van nature ben ik dat niet. Als je kijkt naar mijn Disc profiel scoor ik op het blauw zelf het laagste. Ik ben ‘rood’ en dus resultaatgericht en dat helpt enorm om de juiste stappen te zetten. Daarnaast ben ik pragmatisch. Je zou kunnen zeggen dat ik niets doe wat niet nodig is 😉 Bij alles stel ik mezelf (onbewust) de vraag of het bijdraagt aan het bereiken van het doel

Inmiddels heb ik al 15 jaar ondernemers ervaring en in die jaren heb ik een aantal praktische en hele waardevolle tools geleerd.

Elk jaar, elk kwartaal en elke maand stel ik doelen. Wat is het doel, welk plan heb ik om dat te bereiken en welke acties moet ik doen.

En dat gun ik jou ook!

Ik ga je dit leren en deze middag gaat je hier heel erg mee helpen!

Deze groepstraining vindt plaats op:
Maandag 17-12 van 13-17 uur in Meppel
Woensdag 19-12 van 8.30-12.30 uur in Meppel

Zoals je ziet zijn deze data al geweest. Toch help ik je graag. Mail gerust naar mail@liesbethkingma.nl

Waar wacht je nog op?

Meld je aan en samen met andere ondernemers ga jij een plan maken voor 2022.  Want volgend jaar ga jij knallen!

Jouw investering voor deze waardevolle training is nu maar € 169,- excl. BTW

Praktische informatie

In 4 uur ga je aan de slag met je jaardoel en jaarplan. Dit gaat je enorm helpen om focus te houden en je doelen ook daadwerkelijk te behalen.

Maandag 17-1 van 13-17 uur in Meppel

Woensdag 19-1 van 8.30-12.30 uur in Meppel

Incl.: Koffie, thee en wat lekkers
Materialen: Jaarplanner
Groep: 4-6 deelnemers

Via de button kun je je inschrijven. De factuur ontvang je vooraf.

Jouw investering voor deze training is nu maar € 169,- excl. BTW

Mooi om te ervaren dat je aan het denken wordt gezet en niet alleen zakelijk maar ook in de persoonlijke sfeer. Door dingen te benoemen en op te schrijven zie ik ook waar mijn aandachtspunten liggen en dat ik nog meer mag plannen dan ik nu al doe. 

Benoemen van doelen geeft goede inzichten en een andere focus. Daarnaast is Liesbeth een prettig persoon als trainer, die ons goed aan het werk heeft gezet en betrokken heeft tijdens de training.”

Trots op deze mooie reviews

“Ik heb de training: 'Grip op je jaardoel' gevolgd. Wat fijn om in een grote ruimte, met een klein gezelschap live de training te doen.
Voor mij was de meest waardevolle opdracht die we kregen: Schrijf je droom op voor over 3-5 jaar! Denk groot, alles is mogelijk. Waar zou je zijn? Hoe zou je je voelen? Met wie zou je willen zijn? Hoe zou je leven eruit zien?
En dat is precies waar het om gaat!
Liesbeth gaf ons een mooie planner, waarin we aan de slag kunnen met de dromen, de doelen, de aandachtspunten, de acties die nodig zijn en onze eigen reflectie om onze doelen te kunnen bereiken.
Een super leerzame, praktische training, gegeven door een enthousiaste en bevlogen trainer die weet waar ze het over heeft. En aan het eind van de middag ging ik naar huis met een concreet actieplan.”

Marianne BoermanPraktijk Laguz

“Een goede training om je bewust te worden van je inhoudelijke en financiële jaardoelen en hoe die passen in je visie en langere termijndoelen. Liesbeth brengt haar kennis en het belang van een goede planning en focus goed over, haar deskundigheid is duidelijk aanwezig. De planner van Studio Sigrid biedt een goede structuur om te organiseren, focussen, te reflecteren en waar nodig bij te stellen.”

Hannette WebbinkKarah

“Vandaag een mooie training gevolgd bij Liesbeth Kingma gericht op doelen stellen op verschillende gebieden in mijn bedrijf. Met behulp van de businessplanner werden dromen omgezet naar kwartaaldoelen om te eindigen in actiepunten per dag/week.
Er was ook aandacht voor de weerstand. Je wilt iets heel graag en dat betekent (vaak) uit je comfortzone stappen. Voor mij betekent dat ook: stoppen met uitstellen en actie gaan ondernemen en wel nu. Ik weet wat mij te doen staat voor 2022.
Wat mij vooral erg goed beviel, is dat we met meerdere ondernemers bij elkaar zaten. Je krijgt dan ook inzicht in hoe anderen omgaan met de thema’s waar ikzelf ook mee worstel.”

Gea DolstraGea Dolstra

“Ondanks dat ik in eerste instantie dacht; Ik weet het allemaal wel ben ik toch tot andere inzichten gekomen. Mooi om te ervaren dat je aan het denken wordt gezet en niet alleen zakelijk maar ook in de persoonlijke sfeer.

Daarnaast kwam ik tot inzicht dat ik best tevreden ben met wat ik heb en met een schepje er op ik er wel ga komen. Door dingen te benoemen en op te schrijven zie je ook waar je aandachtspunten liggen en ik nog meer moet plannen dan ik nu al doe.

Wat ik lastig vind is dat heel veel oh ja is en ik het moeilijk vind om de oh ja om te zetten in actie. Dat is mijn grootste les. Ik zou anderen willen adviseren om aan de training mee te doen om dezelfde bewustwording te krijgen. Hoe goed je het ook voor elkaar denkt te hebben.

Benoemen van doelen geeft goede en andere inzichten en andere focus. Daarnaast is Liesbeth een prettig persoon als trainer, die ons goed aan het werk heeft gezet en betrokken heeft tijdens de training.”

Wim MeijerMeijer Verduurzaamt

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!