Ontwikkel of groeivraagstuk?

Groei strategie | Business development

NEEM CONTACT OP

IK HELP JOU GRAAG MET

Groei strategie

Mijn kracht ligt in het analyseren van projecten en bedrijven en direct pragmatisch en oplossingsgericht met je aan de slag te gaan. Door de combinatie van praktische ondernemerskennis, opleidingen en commerciële ervaring kan ik snel en accuraat een beeld vormen van de groei en verbeter processen. Ik kom graag tot de essentie zodat er stappen genomen kunnen worden. We gaan in stappen naar je bedrijf kijken door middel van een programma. Dit proces is bedoeld voor ondernemers met een ontwikkel of groeivraagstuk.

Verdere info volgt z.s.m.

Bij interesse gewoon even contact opnemen

Trots op deze mooie reviews

“Vanuit haar initiatief zijn we begonnen om aanstormend talent op te leiden vanuit onze eigen Academy, Liesbeth zette de kaders snel en effectief uit en dit helpt ons om ons eigen personeelsbestand op orde te houden, concurrerende tarieven te blijven bieden en frisse ideeën het bedrijf binnen te halen.”

Wouter TaalTime Star Media

“Liesbeth is goed in conceptmatig denken en samen kwamen we tot een mooi product wat aansluit op de doelgroep. Samenwerken met Liesbeth staat garant voor een snelle doorstroom van idee naar beslissing om het doel en het eindpunt te bereiken. Ze weet de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen, is goed in het bemiddelen in verschillende meningen en helpt waar nodig.”

Michelle RodenhuisTribal 10

“Voor mijn nieuwe product heb ik een strategiesessie met Liesbeth gehad. Liesbeth heeft mij doen inzien hoe ik mijn doelgroep het beste kan benaderen en welke USP’s ik kan gebruiken in mijn verhaal naar buiten toe. In relatief korte tijd heeft Liesbeth mij enorm op weg geholpen!”

Lieve HuijsWoord en Wijze

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!