Nieuwe impuls voor je zichtbaarheid op LinkedIn

LinkedIn Strategie Sessie

NEEM CONTACT OP

IK HELP JOU GRAAG MET

LinkedIn strategie sessie

WORD EEN LINKEDIN PRO!

Heb jij LinkedIn al écht ontdekt?

LinkedIn is hét platform waar jij je zakelijke klanten en ambassadeurs kunt vinden!

✔ Wil jij meer uit LinkedIn halen?

✔ Wil jij je zichtbaarheid vergroten?

✔ Wil je graag persoonlijke advies en begeleiding op maat?

✔ Wil je doelgericht LinkedIn inzetten?

✔ Hoop jij meer klanten te krijgen?

Wist je dat maar een kleine groep LinkedIn-gebruikers echt rendement uit LinkedIn haalt? Zonder strategie is en bericht maar gewoon een bericht.

Zorg dat jij wel effect krijgt met je LinkedIn gebruik!

Wat levert het je op:

✔ 90 minuten persoonlijke sessie

✔ Een doelgerichte strategie

✔ Inzicht in de werking van LinkedIn

✔ Leads krijgen zonder te verkopen

Je kunt deze sessie volgen met een gratis LinkedIn-account.

Omdat ik nog wat ruimte in de agenda heb is deze sessie tijdelijk slechts €149,-

Waar wacht je nog op? Ik help je graag!

Mail; mail@liesbethkingma.nl  of bel; 0625138197

Trots op deze mooie reviews

“Met praktische tools kan ik mijn LinkedIn nu veel beter inzetten. Ik heb een helder doel met het aantal leads dat ik wil behalen en hoe ik dit kan realiseren. Binnen een maand had ik de helft van mijn doel al behaald! De effecten die je kunt bereiken door beter zichtbaar te zijn was voor mij echt een eyeopener.”

Algert Uiterwijk WinkelAlgert.nl

“Nu ik bezig ben om mijn business overnieuw te positioneren heb ik met Liesbeth een strategie meeting gehad. Daarbij leert ze je geen kunstje uit een boekje. De route die ze heeft mee gegeven past bij mij en mijn business. Ik zie uit naar een vervolg met Liesbeth en raad iedereen, die energie wil krijgen om stappen te maken met zijn of haar business, een sessie met Liesbeth aan.
Met de tips van Liesbeth ben zit ik nu met de SSI bij de beste 1% van mijn netwerk en binnen mijn bedrijfstak.”

Wim MeijerMeijer Verduurzaamt

“De LinkedIn sessie was erg verhelderend. Ik heb niet alleen nieuwe functies en weetjes geleerd over LinkedIn, maar ook beter inzicht gekregen in wat ik nog kan verbeteren in hoe ik mijzelf presenteer en mijn LinkedIn gebruik verbeter. Liesbeth kijkt stap voor stap samen mee met wat je doet en wat er nog mist. Daarnaast stelt ze precies de goede vragen, is rechtdoorzee en doortastend, precies de spiegel die je nodig hebt. Ik ben blij dat ik de sessie heb gedaan. Heel verrijkend.”

Evelyne van WindenEvelyne van Winden

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!