Skip to main content

Nieuwe impuls voor je zichtbaarheid op LinkedIn

LinkedIn Strategie Sessie

CONTACT MIJ

LinkedIn strategie sessie

WORD EEN LINKEDIN PRO!

Tuurlijk ken jij LinkedIn, je plaatst er ook wel eens een bericht op. Of je hebt er in ieder geval van gehoord. Maar haal jij er wel het maximale uit? Je hebt gehoord dat andere ondernemers serieuze business uit LinkedIn halen, hoe doen ze dat toch?

Hier help ik je mee! LinkedIn is hét platform waar je zakelijke klanten en ambassadeurs vindt. En ook jij kunt hier succesvol mee aan de slag gaan. Of je er nu al redelijk bedreven in bent of nog helemaal niet.

Herken jij je hierin?

✔ Je wilt je zichtbaarheid vergroten
✔ Om meer klanten te krijgen
✔ En daar wil je Linkedin voor inzetten
✔ Maar je wilt persoonlijk advies en begeleiding op maat
✔ Zodat je het meteen doelgericht kunt aanpakken

Wist je dat maar een kleine groep LinkedIn-gebruikers écht rendement uit LinkedIn haalt? Dat komt omdat zij een strategie hebben. Ze hebben een plan. Zonder plan is en bericht maar gewoon een bericht.

Zorg dat jij wel effect krijgt op LinkedIn!

Wat levert deze sessie je op:

✔ 90 minuten persoonlijke aandacht
✔ Inzicht in de werking van LinkedIn
✔ Een doelgerichte LinkedIn-strategie
✔ Leads krijgen zonder te verkopen

Voor de sessie heb je een (gratis) LinkedIn-account nodig. Mocht je hulp nodig hebben met het aanmaken van je account dan mag je me uiteraard bellen.

Hoe fijn is het als jij weet welke concrete stappen je kunt doen om op LinkedIn zichtbaar te zijn. En dat in maar anderhalf uur, zodat je daarna weer lekker aan het werk kunt. We kunnen fysiek op mijn kantoor afspreken maar online werkt voor deze sessie het makkelijkste.

Jouw investering voor deze waardevolle sessie is maar € 149,- excl. BTW

Waar wacht je nog op? Ik help je graag!

Trots op deze mooie reviews

“Met praktische tools kan ik mijn LinkedIn nu veel beter inzetten. Ik heb een helder doel met het aantal leads dat ik wil behalen en hoe ik dit kan realiseren. Binnen een maand had ik de helft van mijn doel al behaald! De effecten die je kunt bereiken door beter zichtbaar te zijn was voor mij echt een eyeopener.”

Algert Uiterwijk WinkelAlgert.nl

“Nu ik bezig ben om mijn business overnieuw te positioneren heb ik met Liesbeth een strategie meeting gehad. Daarbij leert ze je geen kunstje uit een boekje. De route die ze heeft mee gegeven past bij mij en mijn business. Ik zie uit naar een vervolg met Liesbeth en raad iedereen, die energie wil krijgen om stappen te maken met zijn of haar business, een sessie met Liesbeth aan.
Met de tips van Liesbeth ben zit ik nu met de SSI bij de beste 1% van mijn netwerk en binnen mijn bedrijfstak.”

Wim MeijerMeijer Verduurzaamt

“De LinkedIn sessie was erg verhelderend. Ik heb niet alleen nieuwe functies en weetjes geleerd over LinkedIn, maar ook beter inzicht gekregen in wat ik nog kan verbeteren in hoe ik mijzelf presenteer en mijn LinkedIn gebruik verbeter. Liesbeth kijkt stap voor stap samen mee met wat je doet en wat er nog mist. Daarnaast stelt ze precies de goede vragen, is rechtdoorzee en doortastend, precies de spiegel die je nodig hebt. Ik ben blij dat ik de sessie heb gedaan. Heel verrijkend.”

Evelyne van WindenEvelyne van Winden

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!