Skip to main content

Vol enthousiasme besloten wij in 2019 ons eigen bedrijf op te zetten. En zo onze krachten te bundelen. Mosterd was een feit. Wat wilden wij graag ondernemers helpen meer pit in hun marketing te krijgen! Al snel schoten wij als echte ‘doeners’ in de actiestand. We ontwikkelden een schrijfcursus, startten webinars, schreven (vele) blogs en stampten een complete online academie uit de grond… De volgende stap zou een online programma zijn.

Maar: we liepen vast. Waar willen we eigenlijk naartoe? Is die academie ons einddoel? Waar worden wij nou blij van? Waar zijn we goed in? Het leek ons tijd eens externe hulp in te schakelen. Want ook wij hebben onze blinde vlekken natuurlijk. En soms is het gewoon goed om even uit je dagelijkse sleur gehaald te worden.

Liesbeth kwam op ons pad en bood aan ons te helpen. Graag! We planden een strategie sessie in en lieten ons graag verrassen. Het werd een inspirerende dag waarbij we gedwongen werden even afstand te nemen van vaste patronen. Liesbeth zag direct aan ons dat we snel in de actiestand schieten. En hielp ons weer even terug te gaan naar onze droom. Waarom doen we wat we doen? Wie willen wij helpen? Waar worden we blij van?

Waarom deze sessie zo geslaagd was? Het was een mix van dromen & fantaseren en concreet stappen op papier zetten. Voor ons werkte dat supergoed. Even niet aan barrières denken en ons perfectionisme loslaten. Groots dromen. En daarna naar huis gaan met aangescherpte inzichten en een duidelijk aanbod. Liesbeth slaagde erin om onze vaste (denk)patronen te doorbreken. Ze wist op een leuke, maar kritische manier ons bewust te maken van onze valkuilen. De sessie verliep erg ontspannen. Er was genoeg ruimte voor een grapje en een goede kop koffie. Vanaf hier kunnen we weer vol gas vooruit!

Alles bij elkaar: een hele gezellige en effectieve strategie sessie.
Dankjewel Liesbeth, wij weten wat ons te doen staat!

Femke van Houwelingen en Carolien de Boer