Skip to main content

Ondernemen, veel mensen verlangen ernaar maar zien het ook als groots, spannend en onzeker. En dat is ondernemen voor mij nooit echt geweest. Wel gezonde spanning want met elke nieuwe onderneming stap je toch ook in een nieuw avontuur.

Waar wacht je op?
Zullen we kennismaken?

Onderneem vanuit je hart

ONDERNEMEN OP JE EIGEN MANIER EN VANUIT JE EIGEN WAARDE

Van jongs af aan ben ik al ondernemend en heel zelfstandig. Als kleuter speelde ik kruideniertje met de spullen uit de voormalige kruidenierswinkel van mijn opa. Met als gevolg dat een ‘eigen winkel’ altijd heeft gekriebeld.

Op mijn 26ste was het tijd voor mijn eerste onderneming. Spannend, maar alles kwam op het juiste moment bij elkaar. Ik werd de trotse eigenaar van een sieradenwinkel. Na een paar jaar begon het te kriebelen en verkocht ik de zaak. Na nog wat jaren avonturieren als ondernemer en een burn-out, sta ik nu hier.

En nu? Nu help ik ondernemers met het bedrijf waar ze van dromen. Het is een feestje om gepassioneerde ondernemers te mogen helpen bij het ontwikkelen van hun onderneming. Met mijn achtergrond in (winkel)concepten, marketing en sales ben ik heel sterk in het neerzetten van nieuwe concepten en bedrijfsstrategieën. Hier heb ik een eigen manier voor ontwikkeld.

Mijn persoonlijke ontwikkeling zit op het gebied van coaching. Want van nature ben ik coach. Dat ik dit altijd al toepaste had ik zelf nooit zo goed door. Tot ik dit steeds terugkreeg van klanten. En logisch want persoonlijke ontwikkeling en psychologie heeft altijd mijn interesse gehad.

Mijn persoonlijke kwaliteiten zijn mijn unieke wijsheid, intuïtie en strategische blik. Daardoor zie ik alles vanuit een groter perspectief.

Ik gun het jou om te ondernemen vanuit je hart, op jouw unieke manier die ‘moeiteloos’ aanvoelt en van waarde is voor je klanten!

Ps. Naast ondernemerschap heb ik nog een passie; de magie van het leven! Lees hier meer.

Waar kan ik jou mee helpen?

“Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow know what you truly want to become.”

Steve Jobs

Mijn verhalen

Wil je kennismaken?

Onderneem jij wel echt op jouw manier? Voel jij je wel één met je bedrijf?
Ja echt het kan. Ik doe het ook!

Neem contact opPlan een afspraak

“Er is geen reden om je hart niet te volgen.”

Niet langer wachten of stilstaan?

Ik help jou bij het bepalen en het behalen van je strategische doelen. Let’s go!

Plan direct een afspraak in