STRATEGIE & MENTORSHIP

BELANGENORGANISATIE

PROJECT ONDERSTEUNING

PROJECT EN STRATEGIE

Project ondersteuning/ aanjager

Heb jij tijd tekort? Of heb je nog een geweldig plan in je hoofd wat het verdiend om te ontstaan? Ik maak graag jouw idee tot een succes. Met mijn ruime ervaring, drive en mijn pragmatische instelling help ik je graag om je probleem op te lossen of je idee te lanceren. De coördinatie en uitvoering van jouw project neem ik graag op me en zorg voor een waardevol resultaat. -review-

Strategie

Mijn kracht ligt in het analyseren van projecten en bedrijven en direct pragmatisch en oplossingsgericht met je aan de slag te gaan. Door de combinatie van praktische ondernemerskennis, opleidingen en commerciële ervaring kan ik snel en accuraat een beeld vormen van de groei en verbeter processen. Ik kom graag tot de essentie zodat er stappen genomen kunnen worden. We gaan in stappen naar je bedrijf kijken door middel van een programma. Dit proces is bedoeld voor ondernemers met een ontwikkel of groeivraagstuk. -reviews-

Mentorship

Ben jij een onderneming begonnen en heb je grootse plannen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je op zoek naar die sparringspartner die je ondersteunt en samen met jou de stappen zet om jouw onderneming tot een succes te maken? Ik deel graag mijn kennis en netwerk met jou. Inmiddels heb ik ruim vijftien jaar ervaring en kennis van het ondernemerslandschap. Daarnaast heb ik een groot netwerk waarbij ik je graag introduceer en concrete opdrachten naar jou doorverwijs.

Belangenorganisatie; Centrum en parkmanagement
De uitdagingen waar winkelcentra en bedrijven terreinen voor staan zijn de afgelopen jaren enorm veranderd en complexer geworden. Voor ondernemers die gelokaliseerd zijn is het waardevol om krachten te bundelen en te gaan samenwerken met gemeentes, vastgoed eigenaren en vooral met elkaar. Een sterk centrum in concept en samenwerking is een krachtige centrum en van belang voor de lokale economie. Daarin ondersteun ik graag in de belangenbehartiging en de uitvoering. Het afgelopen jaar heb ik de opleiding Centrum Management Academy gevolgd om me nog meer te verdiepen in de materie en me daarvoor ook aangesloten bij IJK.