Skip to main content

Tijd tekort? Of een geweldig plan?

Project Management

NEEM CONTACT OP

IK HELP JOU GRAAG MET

Project Management

Heb jij tijd tekort? Of heb je nog een geweldig plan in je hoofd wat het verdiend om te ontstaan? Ik maak graag jouw idee tot een succes. Met mijn ruime ervaring, drive en mijn pragmatische instelling help ik je graag om je probleem op te lossen of je idee te lanceren. De coördinatie en uitvoering van jouw project neem ik graag op me en zorg voor een waardevol resultaat.

Op dit moment zit ik vol.
Maar toch zou ik je graag helpen. Wie weet kan ik je verbinden aan een match binnen mijn netwerk.

Projecten

Zullen we aan de slag gaan?

Trots op deze mooie reviews

“Liesbeth heeft ons een jaar ondersteund als projectmanager en business developer. Door een actieve rol binnen het bedrijf had ze snel door waar winst te behalen viel en heeft ze processen gestroomlijnd en verbeterd op een duurzame manier zodat we dit zelf weer over konden nemen.”

Wouter TaalTime Star Media

“Liesbeth heeft ons geholpen met het neerzetten van onze hands on marketing strategie. Ze kijkt kritisch naar wat er nodig is om succesvol te zijn en doelstellingen te halen. Daarnaast is Liesbeth met haar gevoel voor mensen en persoonlijkheden goed in staat om te kijken wat een team nodig heeft om succesvol te zijn. Samenwerken met Liesbeth, ik kan het zeker aanraden!”

Stefan BuikemaMydatafactory

“Samenwerken met Liesbeth is een feestje. Ze houdt de touwtjes stevig in handen en goed overzicht op iedere situatie. Het organiseren van een event of activiteit stuurt ze in goede banen met altijd inachtneming van het zoeken van verbinding tussen ondernemers. Kortom, zoek je een organisatietalent met veel affiniteit voor ondernemen? Dan is Liesbeth jouw match!”

Rob ReininkBC Meppel

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!