STRATEGIE & MENTORSHIP

BELANGENORGANISATIE

PROJECT ONDERSTEUNING

TSM Projectmanagement & Business Development

1 Comment

Met een goede film bereik je razendsnel wat je wil vertellen. Time Star Media maakt bedrijfsfilms, arbeidsmarktcommunicatie, video marketingconcepten, animaties, vlogs, productvideo, eigenlijk teveel om op te noemen.

De vraag van Time Star Media was om meer structuur te brengen in het bedrijf, de sales mee op te zetten en de mogelijkheden van groei.

Door een goede planning kwamen we al snel op een enorme omzetgroei. De volgende stap was kwaliteit beheersing en after sales. Vervolgens kwam de groeivraag aan bod. Echter waren professionele video producenten niet of nauwelijks te vinden in deze regio.

De oplossing lag in een Academy. Junioren en stagiaires opleiden tot professionals. Hier hebben we ook een apart verdienmodel op gemaakt. Een mooi voorbeeld van Circulaire Business. De Academy zal dit jaar nog gelanceerd worden door TSM zelf.

Comments (1)

    • Wouter Taal
      17 juni 2019 at 11:52
      Liesbeth heeft ons een jaar ondersteund als projectmanager en business developer. Door een actieve rol binnen het bedrijf had ze snel door waar winst te behalen viel en heeft ze processen gestroomlijnd en verbeterd op een duurzame manier zodat we dit zelf weer over konden nemen. Ook van haar grote netwerk hebben we veel profijt gehad, ze weet mensen snel en prettig aan elkaar te koppelen waardoor nieuwe ideeën en producten ontstaan. Vanuit haar initiatief zijn we begonnen om aanstormend talent op te leiden vanuit onze eigen Academy, Liesbeth zette de kaders snel en effectief uit en dit helpt ons om ons eigen personeelsbestand op orde te houden, concurrerende tarieven te blijven bieden en frisse ideeën het bedrijf binnen te halen. Liesbeth heeft behalve praktisch een nuchtere houding en is ook creatief van toegevoegde waarde geweest. Wij hebben met veel plezier met Liesbeth samengewerkt en kijken uit naar het volgende project samen.

Leave a Reply