STRATEGIE & MENTORSHIP

BELANGENORGANISATIE

PROJECT ONDERSTEUNING

Strategie coach

8 Comments

Het liefst werk en denk ik procesmatig mee met starters, klein MKB, Retail en netwerken. Ik help graag (startende) ondernemende mensen op weg, en laat gevestigde ondernemers en organisaties met een frisse blik naar hun onderneming kijken. Pragmatisch en oplossingsgericht behandel ik elk vraagstuk. Ik weet de juiste vragen te stellen en geef je de tools om concreet aan de slag te gaan. Mijn kracht ligt aan de voorkant van een bedrijf. Wie zijn je klanten? Met welke marketing tools kun je ze bereiken? Met welke elementen onderscheid jij je van je collega’s? Hoe kun je je organisatie laten groeien?

Comments (8)

  • Harriët Kalthof
   8 mei 2018 at 19:23
   Via LinkedIn leerde ik Liesbeth kennen. Ik zat met een ondernemersvraag waarin ik vastliep. We spraken af en Liesbeth stelde zich klantgericht en flexibel op. Haar feedback was helder en stemde tot nadenken. Zij adviseerde me om nóg meer te netwerken en samen hebben we een business canvas ingevuld voor mijn nieuwe richting ‘Jouw-portret’. Zo kreeg ik helder wat mijn meerwaarde op dat gebied is, maar ook inzicht in mijn zwaktes. Ook ondersteunende ze me -wanneer ik daar behoefte aan had- met het opstellen van een goede offerte. Trefwoorden voor Liesbeth; veelzijdig en een meedenker. Netwerker en verbinder.
   • 8 april 2019 at 19:33
    Harriët Kalthof weet verhalen om te zetten in tekeningen. Zo kan ze voor jouw bedrijf de praatplaat maken. www.primaprent.nl
  • Claire Compagner
   6 maart 2019 at 19:27
   Ik ken Liesbeth vanuit onze samenwerking binnen ZP Meppel. Vanuit ons contact had ik haar benadert voor een vraagstuk m.b.t. mijn businessconcept. Liesbeth is in staat om met haar ervaring, haar pragmatische aanpak en de juiste vragen in korte tijd helderheid te creëren, iets waar ik enorm behoefte aan had. Vanuit onze sessie wist ik wat me te doen stond en had ik helder welke stappen ik verder te ondernemen had. Heel fijn!
   • 8 april 2019 at 19:32
    Claire Compagner kan je helpen bij je loopbaanvragen. Ze is rechtdoorzee met aandacht voor jou!
  • Astrid Palthe
   8 april 2019 at 16:45
   Ik heb Liesbeth leren kennen via de ZP Meppel netwerkgroep. Als startende ondernemer liep ik tegen het vraagstuk "wie is mijn ideale klant" aan. Door de prettige contacten tijdens ZP Meppel bijeenkomsten had ik besloten om Liesbeth om hulp te vragen. In een sessie van 1,5 tot 2 uur zijn wij heel pragmatisch bezig geweest, met volle aandacht voor mijn vraagstuk. Dit resulteerde voor mij in een helder eerste beeld van wie mijn ideale klant is. Met de informatie en de tips die ik van Liesbeth had gekregen, heb ik thuis zelf het totaal plaatje van mijn ideale klant kunnen afmaken. Daarnaast heeft de sessie mij inspiratie gegeven over hoe ik mij verder als ondernemer zou kunnen profileren. Dus ben je op zoek naar iemand die jouw als startende ondernemer focus kan brengen dan beveel ik Liesbeth van harte aan!
   • 8 april 2019 at 19:16
    Astrid Palthe helpt graag mensen verder met Aandacht, Rust en Structuur. Drie elementen waarmee ze zorgt dat je de strijd kunt aangaan tegen stress! Kijk eens op www.apcoachingtraining.nl
  • Lieve Huijs
   3 mei 2019 at 13:06
   Voor mijn nieuwe product (trainingen) dat ik op de markt aan het zetten ben heb ik een strategiesessie van ongeveer anderhalf uur met Liesbeth gehad. Mijn vraag zat hem vooral in het bepalen van de doelgroep en hoe je die doelgroep vervolgens bereikt. Door de juiste vragen te stellen leidt Liesbeth je al gauw naar de juiste weg. Tijdens onze sessie heb ik inzichten gekregen waar ik zelf niet op gekomen was en waar ik, zeker ook op de lange termijn, veel aan heb. De doelgroep die ik n.a.v. onze sessie gekozen heb, had ik niet van te voren bedacht, terwijl het eigenlijk een hele logische keuze is. Ook heeft Liesbeth mij doen inzien hoe ik mijn doelgroep het beste kan benaderen en welke USP's ik kan gebruiken in mijn verhaal naar buiten toe. Kortom: in relatief korte tijd heeft Liesbeth mij enorm op weg geholpen, puur door het stellen van de juiste vragen!
  • Petra
   22 mei 2019 at 16:32
   Wij liepen rond met een idee om een product op de markt te zetten, maar hebben geen idee hoe. We hebben met Liesbeth gezeten en zij heeft de juiste vragen gesteld zodat wij weer verder konden. We zijn eruit gekomen wie de doelgroep is en welke stappen we nu moeten nemen. Heel fijn gesprek, wij weten welke stappen we nu eerst moeten nemen.

Leave a Reply