Met een goede film bereik je razendsnel wat je wil vertellen. Time Star Media maakt bedrijfsfilms, arbeidsmarktcommunicatie, video marketingconcepten, animaties, vlogs en productvideo. Eigenlijk teveel om op te noemen.

De vraag van Time Star Media was om meer structuur te brengen in het bedrijf, de sales mee op te zetten en de mogelijkheden van groei te onderzoeken

Door een goede planning kwamen we al snel op een enorme omzetgroei. De volgende stap was kwaliteit beheersing en after sales. Al snel ontstond er een groeivraag. Helaas zijn professionele video editors niet of nauwelijks te vinden in deze regio.

De oplossing lag in een academy. Junioren en stagiaires opleiden tot professionals. Hier hebben we een apart businessmodel op gemaakt.

Wouter Taal:
“Liesbeth heeft ons een jaar ondersteund als projectmanager en business developer. Door een actieve rol binnen het bedrijf had ze snel door waar winst te behalen viel en heeft ze processen gestroomlijnd en verbeterd op een duurzame manier zodat we dit zelf weer over konden nemen. Ook van haar grote netwerk hebben we veel profijt gehad, ze weet mensen snel en prettig aan elkaar te koppelen waardoor nieuwe ideeën en producten ontstaan.
Vanuit haar initiatief zijn we begonnen om aanstormend talent op te leiden vanuit onze eigen Academy, Liesbeth zette de kaders snel en effectief uit en dit helpt ons om ons eigen personeelsbestand op orde te houden, concurrerende tarieven te blijven bieden en frisse ideeën het bedrijf binnen te halen.”