Skip to main content

ZET SALES OP DE AGENDA

Sales Boost Mastermind

CONTACT MIJ

Sales Boost Mastermind

Live online Mastermind, speciaal voor ZZP’ers!

Regelmatig kom ik ondernemers tegen die ‘sales’ een uitdaging vinden. Het is niet sexy, het komt niet uit, is spannend, en vooral geen vast prik in de agenda.  Je omzet valt of staat echter met klanten en deze komen vaak niet zomaar ‘aanwaaien’.

Herken je je hierin?

✔ Sales staat niet volop in je agenda
✔ Het komt vaak niet uit
✔ Je bent ‘bang’ voor een NEE
✔ Je doet liever wat anders
✔ Je vindt het spannend
✔ Je mist kennis en structuur

De kracht van een Mastermind!

✔ Kleine en waardevolle groep
✔ Ontdek de waarde van buddy’s
✔ Praktische kennis en voorbeelden
✔ Samen oefenen en commitment naar elkaar
✔ Je sales skills vergroten met elke sessie
✔ Je vergroot je netwerk
✔ Je oefent je salestechniek, 1 op 1

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Ik geloof in de kracht van je netwerk. Samen weet je zoveel meer en is je netwerk groter. Je krijgt nieuwe invalshoeken, handige technieken en tools die je kunt inzetten in je sales. Je deelt ook je eigen kennis, ervaring en inzichten met je buddy’s. Samen ga je oefenen en je sales successen vieren!

Een greep uit de thema’s

✔ Sales plan
✔ Herken de beïnvloeder in jou
✔ Pitch en script
✔ Proces en systeem
✔ Gesprekkapstok
✔ Klantgerichtheid
✔ Maak van je sales een feestje

Na deze weken ga je op een andere manier tegen jezelf en sales aankijken. Jij hebt echte stappen gezet om je bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen bij jouw ideale klant. Je gaat met meer zelfvertrouwen, plezier en de steun van je buddy’s, jouw product of dienst verkopen.

Waarom leer ik jou over sales? Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de sales. Van producten tot een dienst (t.w.v. 90000,-). Ik kan jou helpen met praktische tools en technieken. Maar ook je mindset is enorm van belang en daarbij helpt de groepsdynamiek enorm. Twijfel je? Contact me dan even.

Met de praktische tools en door de kracht van de groep word je een echte PRO!

✔ Je leert verkoopvaardigheden
✔ Sales wordt een feestje
✔ Sales komt standaard in je agenda
✔ Samen oefenen met je buddy’s
✔ Sales beheersen met tools

En natuurlijk het belangrijkste:
Je maakt makkelijk nieuwe klanten!
Je durft een goede prijs te vragen!

Jouw investering
✔ Commitment naar je buddy’s

Pilotprijs: (twee waardevolle sessies) voor maar 149,- ex. BTW

Vol = vol

Meld je nu aan!

MAIL MIJBEL MIJ

Trots op deze mooie reviews

“Het meest waardevolle inzicht dat ik in deze Mastermind heb gekregen is het inzicht in mijn eigen belemmeringen en overtuigingen met betrekking tot Sales. Ik heb altijd een soort van haat-liefde verhouding met Sales gehad. Ik had altijd het gevoel dat ik mensen moest overtuigen van mijn toegevoegde waarde. Dat heeft, zie ik nu, meer met de waarde te maken die ik aan mezelf geef. Liesbeth heeft dat weten om te vormen door mij mijn waarde te laten inzien voor mijn doelgroep. “Sales is mensen helpen,”aldus Liesbeth. Dat heeft mij een heel ander perspectief gegeven. Nu voelt Sales minder als ‘verkopen’, maar meer als mijzelf zichtbaar maken in wat ik voor anderen kan betekenen.
Ik ben daardoor gestimuleerd meer tijd en energie in Sales te steken, door gedachten, ideeën en plannen echt om te zetten in actie. Hiervoor worden er tijdens deze Mastermind tools aangereikt zoals o.a. het voeren van een verkoopgesprek, waarin je leert hoe je andere mensen kan vertellen dat je daadwerkelijk een oplossing voor hun probleem hebt.
Deze Mastermind raad ik je zeker aan als je als ondernemer worstelt met Sales(activiteiten), of dat nu gaat om inzicht in wat je belemmert, of dat je een zetje nodig hebt om in actie te komen en wil weten hoe. Bij Liesbeth ben je aan het juiste adres.”

Evelyne van Windenevelynevanwynden.nl

“Na de training heb ik direct Sales hoog op de agenda gezet. Ik voelde me helemaal geactiveerd! Ik heb het in de praktijk gebracht en het werkt echt. Dit heeft me zo'n enorme boost gegeven!”

Patty de VaanFleurtjedag.nl

“De afgelopen tijd volgde ik diverse webinars over het thema sales. Pas tijdens de Masterclass van Liesbeth had ik direct het gevoel; dit gaat ook voor mij werken. Liesbeth gaat uit van wie jezelf bent en welke manier bij jou past, dus niet allemaal in zo'n 'power sales stramien'. Haar manier is heel toegankelijk en benaderbaar. Ik vind haar inzichten heel waardevol.”

Marjolein SprengerVideoHERO

“De salessessie die ik met Liesbeth heb mogen ervaren, heeft mij mooie inzichten gegeven en helpt mij om de juiste focus te geven aan sales. Door de juiste vragen te stellen en me daarmee te prikkelen, heeft zij mij laten zien waar mijn kracht echt zit en welke stappen ik het beste kan gaan zetten.”

Christien BruidegomStudio Puur