Skip to main content

Sales op de agenda

Sales Boost Traject

CONTACT MIJ

Sales Boost Traject

Regelmatig kom ik ondernemers tegen die ‘sales’ een uitdaging vinden. Het is niet sexy, het komt niet uit, is spannend, en vooral geen vast prik in de agenda.  Je omzet valt of staat echter met klanten en deze komen vaak niet zomaar ‘aanwaaien’.

Herkenbaar? Mooi! Ik ben volledig thuis in alle facetten van sales en kan je dus helpen.

Kortom, wil jij:

✔ Een hogere omzet?
✔ Consistente inkomsten?
✔ Meer (goede) klanten?
✔ Leren waar jouw kracht zit als ‘verkoper’?
✔ Doelgericht werken aan jouw sales?

En wil jij aan deze zaken werken met 1-op-1 begeleiding? Dan is dit salestraject op jouw lijf geschreven! In 8 sessies pakken we al deze onderwerpen aan en begeleid ik jou hierin. Ik help je met een duidelijk aanbod, zorg dat je weet waar je potentie zit, wie je focus-klanten zijn en hoe je sales in de praktijk brengt. Samen zorgen we dat sales leuk en lonend wordt!

Waarom dit sales traject?

Na deze weken ga je op een andere manier tegen jezelf en sales aankijken. Jij hebt echte stappen gezet om je bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen bij jouw ideale klant. Je gaat met meer zelfvertrouwen, plezier en mijn steun, jouw product of dienst verkopen.

Wat levert dit sales traject jou op:

✔ 8 x 1-op-1 sessie (2×2 en 6×1 uur)
✔ Tussentijdse feedback
✔ Hulp om  in actie te blijven
✔ Een sales strategie die bij je past
✔ Sales training en kennis
✔ Concreet actieplan
✔ Evaluatie

Het programma is maatwerk. Dat is het voordeel van 1-op-1 begeleiding. We stemmen de sessies af op jouw behoefte. Het belangrijkste is dat we een klik hebben en dat je openstaat voor nieuwe inzichten.

Waar wacht je nog op?

Hoe fijn is het om de focus terug te pakken. En te werken aan een heldere sales strategie. Stap voor stap, zodat ik je gedurende een periode begeleid en we zo ook meteen kunnen evalueren hoe het gaat. Woon je in (de buurt van) Meppel? Dan kunnen we fysiek op mijn kantoor of jouw werkplek afspreken. Maar online kan natuurlijk net zo makkelijk. Aan jou de keus!

Jouw investering voor dit waardevolle traject is maar € 1395,- excl. BTW*

Voor wie?

✔ Ondernemers die zich willen ontwikkelen in hun sales
✔ Ondernemers die meer focus willen in hun aanbod en op sales

Herken jij je hierin? Neem dan snel contact op!

*Wist je dat…

Je voor dit traject een subsidie kunt ontvangen? Maar liefst € 1000,-, zodat jouw eigen bijdrage nog maar € 395,- is. (o.v.b. van subsidie voorwaarden)

Trots op deze mooie reviews

“Ik heb Liesbeth leren kennen als iemand die je weet te prikkelen, je aanzet tot nadenken en je met, soms ogenschijnlijk eenvoudige, opmerkingen op paden zet, waar je zelf nog niet aan gedacht had.
De energie die zij heeft, de handreikingen die zij je geeft en je af en toe een flinke spiegel voorhoudt. Zonder oordeel en kijkend naar de mogelijkheden. Door de juiste vragen te stellen en me daarmee te prikkelen, heeft zij mij laten zien waar mijn kracht echt zit en welke stappen ik het beste kan zetten. Dit geeft me veel vertrouwen in de toekomst om mijn bedrijf steeds meer op de kaart te zetten. Het is fijn om weer die kriebel voor ondernemen te voelen.”

Christien BruidegomStudio Puur

“Liesbeth is goed in conceptmatig denken en samen kwamen we tot een mooi product wat aansluit op de doelgroep. Samenwerken met Liesbeth staat garant voor een snelle doorstroom van idee naar beslissing om het doel en het eindpunt te bereiken. Ze weet de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen, is goed in het bemiddelen in verschillende meningen en helpt waar nodig.”

Michelle RodenhuisTribal 10

“Voor mijn nieuwe product heb ik een strategiesessie met Liesbeth gehad. Liesbeth heeft mij doen inzien hoe ik mijn doelgroep het beste kan benaderen en welke USP’s ik kan gebruiken in mijn verhaal naar buiten toe. In relatief korte tijd heeft Liesbeth mij enorm op weg geholpen!”

Lieve HuijsWoord en Wijze

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!