Een echte strategie die je helpt om je opdrachten te scoren!

Sales/marketing strategie

NEEM CONTACT OP

IK HELP JOU GRAAG MET

Sales/marketing strategie

Een groot deel van de zelfstandig professionals en (klein) MKB heeft geen uitgewerkte sales/marketing strategie. Vaak bedenk je ‘zomaar iets’ of doe je ‘iets’ op het gebied van social media. Bezoek je zo nu en dan eens netwerkbijeenkomst. Maar een echte strategie die je helpt om leads te genereren en opdrachten te scoren, die ontbreekt. Ik help je daarbij!

In een ochtend of een middag geef ik je de tools om effectief aan de slag te gaan.

Daarnaast ondersteun ik ook in het uitwerken van een waardevolle strategie, een goed CRM-systeem en (LinkedIn) marketing.

Trots op deze mooie reviews

“Liesbeth zet alles open en eerlijk neer en dat met veel enthousiasme en ruimte voor een dosis humor. Daarbij leert ze je geen kunstje uit een boekje. De route die ze heeft mee gegeven past bij mij en mijn business”

Wim MeijerKEA 44

“We hebben met Liesbeth gezeten en zij heeft de juiste vragen gesteld zodat wij weer verder konden. We zijn eruit gekomen wie de doelgroep is en welke stappen we nu moeten nemen om deze doelgroep te bereiken. Heel fijn gesprek, wij weten welke stappen we nu eerst moeten nemen.”

Petra WiesnekkerPW Support

“De salessessie die ik met Liesbeth heb mogen ervaren, heeft mij mooie inzichten gegeven en helpt mij om de juiste focus te geven aan sales. Door de juiste vragen te stellen en me daarmee te prikkelen, heeft zij mij laten zien waar mijn kracht echt zit en welke stappen ik het beste kan gaan zetten. ”

Christien BruidegomStudio Puur

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een skype gesprek is zo gemaakt!