Een echte strategie die je helpt om je opdrachten te scoren!

Sales en marketing strategie

NEEM CONTACT OP

IK HELP JOU GRAAG MET

Sales en marketing strategie

Wil jij meer omzet en continuïteit in je bedrijf? Heb jij al een concrete aanpak voor je sales en marketing? Bij een goede aanpak kan het één niet zonder het ander. Een concrete aanpak die zorgt voor continuïteit in je omzet. Maar je bent niet de enigste, hoor. Een groot deel van de zelfstandig professionals en (klein) MKB heeft geen uitgewerkte sales/marketing strategie. Vaak bedenk je ‘iets’ of doe je ‘iets’ op het gebied van social media. Bezoek je zo nu en dan eens netwerkbijeenkomst. Maar een echte strategie die je helpt om leads te genereren en opdrachten te scoren, die ontbreekt. Ik help je daarbij!

In een ochtend of een middag geef ik je de tools om effectief aan de slag te gaan.

Daarnaast kan ik je ondersteunen om een langdurige strategie uit te zetten, je mentoren en je begeleiden naar een echte ‘pro’. En nee, sales is niet eng. Iedereen kan sales. Ik help je om de sales te doen die bij je past. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden en ‘types’ sales.

Laat mij je helpen om een sales pro te worden met een duidelijk en hands-on strategie.

Trots op deze mooie reviews

“Liesbeth zet alles open en eerlijk neer en dat met veel enthousiasme en ruimte voor een dosis humor. Daarbij leert ze je geen kunstje uit een boekje. De route die ze heeft mee gegeven past bij mij en mijn business”

Wim MeijerKEA 44

“We hebben met Liesbeth gezeten en zij heeft de juiste vragen gesteld zodat wij weer verder konden. We zijn eruit gekomen wie de doelgroep is en welke stappen we nu moeten nemen om deze doelgroep te bereiken. Heel fijn gesprek, wij weten welke stappen we nu eerst moeten nemen.”

Petra WiesnekkerPW Support

“De salessessie die ik met Liesbeth heb mogen ervaren, heeft mij mooie inzichten gegeven en helpt mij om de juiste focus te geven aan sales. Door de juiste vragen te stellen en me daarmee te prikkelen, heeft zij mij laten zien waar mijn kracht echt zit en welke stappen ik het beste kan gaan zetten.”

Christien BruidegomStudio Puur

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een skype gesprek is zo gemaakt!