Skip to main content

In 60 minuten antwoord op jouw vraag! Heb jij een vraagstuk over je bedrijf? Dan is deze sessie wat voor jou.

Waar wacht je op?
Neem contact op

Zit jij met een hoofd te vol ideeën? Loop je vast op een bepaald thema? Heb je creatieve marketing input nodig? Wil je weten hoe je LinkedIn voor je kan laten werken? Wil je gaan starten met je eigen bedrijf maar weet je niet hoe? Wil je meer klanten? Zo maar wat vragen die je zou kunnen stellen.

Ik heb altijd een antwoord op jouw ondernemersvraag!

Je hebt het nodig om even afstand te nemen en met iemand óver jouw bedrijf te sparren en antwoord te krijgen op jouw vraagstuk.

Na deze sparringsessie:

✔ Heb je een helder antwoord op jouw vraagstuk
✔ Zie jij kansen waar je misschien niet meteen aan dacht
✔ Heb jij ruim 60 minuten kunnen sparren over jouw bedrijf en situatie

Waar wacht je nog op?

Hoe fijn is het als jij weer helderheid hebt! En dat in een uur, zodat je daarna weer lekker aan het werk kunt. We kunnen bij mij op kantoor afspreken of online. Aan jou de keus!

Jouw investering voor deze waardevolle sessie is nu 129,- excl. BTW

Bel mijmail mij

Trots op deze mooie reviews

“Met praktische tools kan ik mijn LinkedIn nu veel beter inzetten. Ik heb een helder doel met het aantal leads dat ik wil behalen en hoe ik dit kan realiseren. Binnen een maand had ik de helft van mijn doel al behaald! De effecten die je kunt bereiken door beter zichtbaar te zijn was voor mij echt een eyeopener.”

Algert Uiterwijk WinkelAlgert.nl

“Tijdens onze sessie heb ik inzichten gekregen waar ik zelf niet op gekomen was en waar ik, zeker ook op de lange termijn, veel aan heb. De doelgroep die ik n.a.v. onze sessie gekozen heb, had ik niet van te voren bedacht, terwijl het eigenlijk een hele logische keuze is. Door de juiste vragen te stellen leidt Liesbeth je al gauw naar de juiste weg.”

Lieve HuijsWoord en Wijze

“In een sparring sessie zijn wij heel pragmatisch bezig geweest, met volle aandacht voor mijn vraagstuk. Dit resulteerde voor mij in een helder eerste beeld van wie mijn ideale klant is. Met de informatie en de tips die ik van Liesbeth had gekregen, heb ik thuis zelf het totaal plaatje van mijn ideale klant kunnen afmaken. Daarnaast heeft de sessie mij inspiratie gegeven over hoe ik mij verder als ondernemer zou kunnen profileren.”

Astrid PaltheAP coaching & training

Wil je kennismaken?

Onderneem jij wel echt op jouw manier? Voel jij je wel één met je bedrijf?
Ja echt het kan. Ik doe het ook!

Neem contact opPlan een afspraak

“Er is geen reden om je hart niet te volgen.”

Niet langer wachten of stilstaan?

Ik help jou bij het bepalen en het behalen van je strategische doelen. Let’s go!

Plan direct een afspraak in