VAN UITDAGING NAAR ACTIE!

Sparring Sessie

CONTACT MIJ

Sparring Sessie

IN 90 MINUTEN WEER IN ACTIE

Jij zit vol met ideeën voor je bedrijf. Maar je weet niet waar je moet beginnen. Of je verzandt zó in je dagelijkse werkzaamheden, dat creatieve ideeën ver te zoeken zijn. Je vindt het heel erg lastig om de juiste stappen te nemen.

Je hebt het nodig om even afstand te nemen en met iemand óver jouw bedrijf te praten. En dingen op een rij te zetten. Maar dan wel praktisch en snel want een héle dag praten is niks voor jou!

Herken jij je hierin?

✔ Jij bent ZP’er of je hebt een klein team
✔ Je wilt meer uit je bedrijf halen
✔ Je wilt geen kansen missen
✔ Je wilt je onderscheiden van anderen
✔ Je wilt je ideeën snel omzetten in actie
✔ Je wilt persoonlijke advies en begeleiding op maat

Dan is deze sparringsessie perfect voor jou!  Zet je mail uit, je telefoon op stil en zorg dat je niet wordt afgeleid. Anderhalf uur lang ben ik namelijk jouw creatief en strategisch sparringpartner. En daar halen we samen zoveel mogelijk uit!

Waar liggen jouw kansen?

Wist je dat maar een kleine groep ondernemers zich onderscheid van collega’s? Juist die groep is succesvoller dan de rest. Wat liggen jouw kansen en potentieel?

Tijdens de strategiesessie bespreken we jouw vraagstuk, maar ik analyseer ook jouw huidige situatie. Waar word je blij van en van welke klanten krijg je energie? Ik stel kritische vragen en luister naar wat je zegt.

Er is altijd een strategie die bij je past en daar komen we tijdens het gesprek heel snel achter. Zorg dat jij wél die ondernemer bent met unieke, doelgerichte ideeën en acties!

Na deze sparringsessie:

✔ Heb je een helder beeld over kansen voor jouw bedrijf
✔ Heb je concrete doelen voor jouw bedrijf op papier staan
✔ Kun je meteen slimme stappen nemen om die doelen te bereiken
✔ Zie jij kansen waar je misschien niet meteen aan dacht, zoals bv. subsidiemogelijkheden
✔ Heb jij ruim 90 minuten kunnen sparren over jouw bedrijf en situatie

Waar wacht je nog op?

Hoe fijn is het als jij weer focus hebt. En weet welke concrete stappen je moet ondernemen om je doelen te bereiken. En dat in maar anderhalf uur, zodat je daarna weer lekker aan het werk kunt. Woon je in (de buurt van) Meppel? Dan kunnen we fysiek op mijn kantoor of jouw werkplek afspreken. Maar online kan natuurlijk net zo makkelijk. Aan jou de keus!

Jouw investering voor deze waardevolle sessie is maar 149,- excl. BTW

Wil jij liever een LinkedIn Sessie?

Trots op deze mooie reviews

“Met praktische tools kan ik mijn LinkedIn nu veel beter inzetten. Ik heb een helder doel met het aantal leads dat ik wil behalen en hoe ik dit kan realiseren. Binnen een maand had ik de helft van mijn doel al behaald! De effecten die je kunt bereiken door beter zichtbaar te zijn was voor mij echt een eyeopener.”

Algert Uiterwijk WinkelAlgert.nl

“Tijdens onze sessie heb ik inzichten gekregen waar ik zelf niet op gekomen was en waar ik, zeker ook op de lange termijn, veel aan heb. De doelgroep die ik n.a.v. onze sessie gekozen heb, had ik niet van te voren bedacht, terwijl het eigenlijk een hele logische keuze is. Door de juiste vragen te stellen leidt Liesbeth je al gauw naar de juiste weg.”

Lieve HuijsWoord en Wijze

“In een sparring sessie zijn wij heel pragmatisch bezig geweest, met volle aandacht voor mijn vraagstuk. Dit resulteerde voor mij in een helder eerste beeld van wie mijn ideale klant is. Met de informatie en de tips die ik van Liesbeth had gekregen, heb ik thuis zelf het totaal plaatje van mijn ideale klant kunnen afmaken. Daarnaast heeft de sessie mij inspiratie gegeven over hoe ik mij verder als ondernemer zou kunnen profileren.”

Astrid PaltheAP coaching & training

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!