Skip to main content

Ik help je graag met

INLOOPOCHTEND

Bepaal en behaal jouw strategie!

ONTDEK HIER HOE IK JOU KAN HELPEN

Human Design

Strategie Sessie

Business Ontwikkel Traject

Ik help jou bij het bepalen en het behalen van je strategische doelen!

De meeste ondernemers die zoeken naar een business strateeg, zitten met een uitdaging of een probleem dat hun groei in de weg staat. Voor mijn begeleiding heb ik geen vaste methodiek, maar wel een rugzak vol kennis en tools. Bij mij is het altijd maatwerk, want iedere ondernemer is anders.

Samen bepalen we jouw focus en stellen we duidelijke doelen.

Ik ga je helpen meer inzicht te krijgen in wat jouw ambitie is. Samen formuleren we concrete doelstellingen. Ook onderzoeken we wat jouw missie is omdat werken vanuit passie en betekenis meer energie geeft. Je missie, ambitie en doelen leiden naar een strategie en actieplan.

Ik ben je consultant, aanjager, creatief brein en soms je sparringpartner/coach.

Vaak heb je als ondernemer veel idee├źn, plannen en diverse taken. Door een duidelijke strategie en een heldere missie ga je veel meer bereiken. Alles wat je doet en elke keuze die je maakt leg je langs die lat. Jij moet het doen, en ik ga ervoor zorgen dat je het doet. Onze sessies zijn een stok achter de deur om vooral ook aan je bedrijf en je doelen te werken.

Dus waar wacht je nog op? Niemand anders gaat het voor jou doen! Wil je meer zakelijk succes bereiken, dan zal je een heldere strategie moeten hebben. Ik help je graag!

Trots op deze fijne klanten

Mosterd

Calago

De Creatiefabriek