Ik help je graag met

NEEM CONTACT OP

ONTDEK HOE IK JOU KAN HELPEN

Ik help jou graag met

creatieve kansen

project ondersteuning

groei strategie

sales/marketing strategie

MIJN AANBOD

Zo help ik jou verder

Projectmanagement

Heb jij tijd tekort? Of heb je nog een geweldig plan in je hoofd wat het verdiend om te ontstaan? Ik maak graag jouw idee tot een succes. Met mijn ruime ervaring, drive en mijn pragmatische instelling help ik je graag om je probleem op te lossen of je idee te lanceren. De coƶrdinatie en uitvoering van jouw project neem ik graag op me en zorg voor een waardevol resultaat.

Mentorship

Ben jij een onderneming begonnen en heb je grootse plannen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je op zoek naar die sparringspartner die je ondersteunt en samen met jou de stappen zet om jouw onderneming tot een succes te maken? Ik deel graag mijn kennis en netwerk met jou. Inmiddels heb ik ruim vijftien jaar ervaring en kennis van het ondernemerslandschap. Daarnaast heb ik een groot netwerk waarbij ik je graag introduceer en concrete opdrachten naar jou doorverwijs.

Strategiesessie

Mijn kracht ligt in het analyseren van projecten en bedrijven en direct pragmatisch en oplossingsgericht met je aan de slag te gaan. Door de combinatie van praktische ondernemerskennis, opleidingen en commerciƫle ervaring kan ik snel en accuraat een beeld vormen van de groei en verbeter processen. Ik kom graag tot de essentie zodat er stappen genomen kunnen worden. We gaan in stappen naar je bedrijf kijken door middel van een programma. Dit proces is bedoeld voor ondernemers met een ontwikkel of groeivraagstuk.

Trots op deze mooie projecten

Businessclub Meppel

ZP Meppel

ZomerOndernemer

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een skype gesprek is zo gemaakt!