Reviews

NEEM CONTACT OP

IK MAAK GRAAG VAN JOUW PROJECT EEN SUCCES

Trots op deze mooie reviews

“Ik heb Liesbeth leren kennen als iemand die je weet te prikkelen, je aanzet tot nadenken en je met, soms ogenschijnlijk eenvoudige, opmerkingen op paden zet, waar je zelf nog niet aan gedacht had.
De salessessie die ik met Liesbeth heb mogen ervaren, heeft mij mooie inzichten gegeven en helpt mij om de juiste focus te geven aan sales. De energie die zij heeft, de handreikingen die zij je geeft en je af en toe een flinke spiegel voorhoudt. Zonder oordeel en kijkend naar de mogelijkheden. Door de juiste vragen te stellen en me daarmee te prikkelen, heeft zij mij laten zien waar mijn kracht echt zit en welke stappen ik het beste kan zetten. Dit geeft me veel vertrouwen in de toekomst om mijn bedrijf steeds meer op de kaart te zetten. Het is fijn om weer die kriebel voor ondernemen te voelen.”

Christien BruidegomStudio Puur

“Liesbeth heeft ons geholpen met het neerzetten van onze hands on marketing strategie. Ze kijkt kritisch naar wat er nodig is om succesvol te zijn en doelstellingen te halen. Om de Corona crisis het hoofd te bieden heeft Liesbeth meegedacht met het neerzetten van een succesvolle campagne voor Mydatafactory. Daarnaast is Liesbeth met haar gevoel voor mensen en persoonlijkheden goed in staat om te kijken wat een team nodig heeft om succesvol te zijn. Samenwerken met Liesbeth, ik kan het zeker aanraden!”

Stefan BuikemaMydatafactory

“Liesbeth heeft ons een jaar ondersteund als projectmanager en business developer. Door een actieve rol binnen het bedrijf had ze snel door waar winst te behalen viel en heeft ze processen gestroomlijnd en verbeterd op een duurzame manier zodat we dit zelf weer over konden nemen. Ook van haar grote netwerk hebben we veel profijt gehad, ze weet mensen snel en prettig aan elkaar te koppelen waardoor nieuwe ideeën en producten ontstaan.
Vanuit haar initiatief zijn we begonnen om aanstormend talent op te leiden vanuit onze eigen Academy, Liesbeth zette de kaders snel en effectief uit en dit helpt ons om ons eigen personeelsbestand op orde te houden, concurrerende tarieven te blijven bieden en frisse ideeën het bedrijf binnen te halen.”

Wouter TaalTime Star Media

“Ik ken Liesbeth al heel wat jaren als een groot inspirator binnen verschillende businessclubs en daarbij geeft ze regelmatig, door soms simpele opmerkingen, je iets mee om over na te denken. Nu ik bezig ben om mijn business overnieuw te positioneren heb ik met Liesbeth een strategie meeting gehad. Gedegen voorbereid als altijd heeft Liesbeth met veel positieve energie mij aangezet om oude tradities weer in ere te herstellen, minder goede gewoontes los te laten en nieuwe wegen te ontdekken. Ze zet alles open en eerlijk neer en dat met veel enthousiasme en ruimte voor een dosis humor. Daarbij leert ze je geen kunstje uit een boekje. De route die ze heeft mee gegeven past bij mij en mijn business. Ik zie uit naar een vervolg met Liesbeth en raad iedereen, die energie wil krijgen om stappen te maken met zijn of haar business, een sessie met Liesbeth aan.”

Wim MeijerKEA 44

“Samenwerken met Liesbeth is een feestje. Ze houdt de touwtjes stevig in handen en goed overzicht op iedere situatie. Het organiseren van een event of activiteit stuurt ze in goede banen met altijd inachtneming van het zoeken van verbinding tussen ondernemers. Kortom, zoek je een organisatietalent met veel affiniteit voor ondernemen? Dan is Liesbeth jouw match!”

Rob ReininkBC Meppel

“Samen met Liesbeth een lezing voorbereiden is een feestje. Liesbeth heeft inlevingsvermogen, is enthousiast en weet heel goed hoe ze een event moet produceren. Daarnaast is ze een pittige dame die er voor gaat en ondanks dat ze wellicht ook echt wel eens denkt: hoe dan? toont ze LEF en zet ze steeds de volgende stap. Wat natuurlijk perfect past bij mijn LEF Boost, de lezing van die avond in oktober in Meppel. Liesbeth is integer, loyaal en heeft een heerlijk gevoel voor humor. Ik zou graag nog eens iets met haar ondernemen.”

Pauline de WildePaulinedewilde.nl

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Pippi Langkous

“Liesbeth is een mooi voorbeeld van een Personal Brand, eigenzinnig, creatief en met een mooi scherp randje. Als je tegen een stootje kunt, is het fijn samenwerken met Liesbeth. En zelf staat Liesbeth ook echt open voor feedback, zowel positief als opbouwend. Ze is energiek en ondernemend.”

Bernadette VrijlingAserto

“Met zeer veel plezier heb ik met Liesbeth gewerkt aan de professionalisering van de website van D66 Meppel en het plaatsen van berichten op social media tijdens de verkiezingscampagne. Liesbeth is zakelijk, creatief, barst van de ideeën en doet wat ze belooft . Daarnaast is het een fijn mens om mee te sparren. Ik heb op meerdere vlakken veel aan onze samenwerking gehad en ik zou graag snel weer een project met haar oppakken, niet in de laatste plaats omdat zij anderen in beweging brengt.”

Marijke KnolD66

“Liesbeth heb ik tijdens het traject van Tribal 10 leren kennen als een daadkrachtige vrouw die ervan houdt om snel tot een resultaat te komen. Dit resulteerde in een snelle en gepassioneerde samenwerking waarin zij zeer doelgericht te werk gaat. Ze maakt gebruik van haar creatieve talent om d.m.v. PR en marketing de juiste mensen bij elkaar te krijgen. Liesbeth is goed in conceptmatig denken en samen kwamen we tot een mooi product wat aansluit op de doelgroep. Samenwerken met Liesbeth staat garant voor een snelle doorstroom van idee naar beslissing om het doel en het eindpunt te bereiken. Ze weet de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen, is goed in het bemiddelen in verschillende meningen en helpt waar nodig. Ze weet de ingangen te vinden om mensen met elkaar te verbinden en heeft inmiddels een indrukwekkend eigen netwerk opgebouwd. Daarnaast is ze is heel direct wat zeer praktisch werkt als er snel beslissingen moeten worden genomen. Kortom het is prettig samenwerken met een intelligente, spontane, eerlijke vrouw.”

Michelle RodenhuisTribal 10

“Sinds die eerste kennismaking zijn Liesbeth en ik er vaak samen op uit getrokken om te netwerken, bedrijfsbezoeken te doen, plannen te ontwikkelen, marktverkenning te doen en nog veel meer. Liesbeth kijkt en luistert, observeert en denkt, wikt en weegt en komt dan met een goed onderbouwde mening. Liesbeth is een bezige bij met overal een vinger in de pap. En, heel belangrijk, voor Liesbeth zijn dit geen afzonderlijke zaken: in verbinding ligt de kracht. Het samenbrengen van mensen en organisaties om daarmee meer gedaan te krijgen en, daar waar overlap is, efficiënter te kunnen werken.
Met een goede kijk op commerciële mogelijkheden en een sterk analytisch vermogen is Liesbeth voor mij een goede partner om plannen te bedenken, te ontwikkelen en tot uitvoer te brengen. Altijd onderweg, altijd “iets” aan het doen. Nooit stilzitten; en als dat wél het geval is, dan achter haar computer want ze is ook nog eens een kei met social media en PR. Ze kent de juiste mensen, weet waar ze die kan bereiken maar ook hoe.”

Algert Uiterwijk WinkelZP Meppel/ Algert.nl

“Voor mijn nieuwe product (trainingen) dat ik op de markt aan het zetten ben heb ik een strategiesessie van ongeveer anderhalf uur met Liesbeth gehad. Mijn vraag zat hem vooral in het bepalen van de doelgroep en hoe je die doelgroep vervolgens bereikt. Door de juiste vragen te stellen leidt Liesbeth je al gauw naar de juiste weg. Tijdens onze sessie heb ik inzichten gekregen waar ik zelf niet op gekomen was en waar ik, zeker ook op de lange termijn, veel aan heb. De doelgroep die ik n.a.v. onze sessie gekozen heb, had ik niet van te voren bedacht, terwijl het eigenlijk een hele logische keuze is. Ook heeft Liesbeth mij doen inzien hoe ik mijn doelgroep het beste kan benaderen en welke USP’s ik kan gebruiken in mijn verhaal naar buiten toe. Kortom: in relatief korte tijd heeft Liesbeth mij enorm geholpen, puur door het stellen van de juiste vragen!”

Lieve HuijsWoord en Wijze

“Ik zat met een ondernemersvraag waarin ik vastliep. We spraken af en Liesbeth stelde zich klantgericht en flexibel op. Haar feedback was helder en stemde tot nadenken. Zij adviseerde me om nóg meer te netwerken en samen hebben we een business canvas ingevuld voor mijn nieuwe richting ‘Jouw-portret’. Zo kreeg ik helder wat mijn meerwaarde op dat gebied is, maar ook inzicht in mijn zwaktes. Ook ondersteunende ze me -wanneer ik daar behoefte aan had- met het opstellen van een goede offerte. Trefwoorden voor Liesbeth; veelzijdig en een meedenker. Netwerker en verbinder.”

Harriët KalthofPrimaPrent

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!