Skip to main content

Reviews

CONTACT MIJ

Trots op deze mooie reviews

“Voordat ik het traject met Liesbeth begon had ik het gevoel vast te zitten in mijn bedrijf. Ik wilde wel anders maar wist niet waar ik moest beginnen om grip te krijgen op de veranderingen die nodig waren. Door de gesprekken ben ik er weer achter gekomen waarom ik het bedrijf ben gestart en kreeg ik weer grip op de situatie. Ik leerde dat het mocht op mijn manier, waar ik goed in ben en gelukkig van word. Liesbeth helpt door het stellen van de juiste vragen om helderheid te krijgen in de situatie en helpt met de nodige stappen. Hierdoor kreeg ik weer focus op de juiste dingen. Ze luistert, heeft geduld en durft je een spiegel voor te houden.”

Henk SmitPécétera

“We hebben Liesbeth leren kennen als iemand die weet waar ze over praat. Liesbeth heeft ons geholpen bij het maken van ons bedrijfsplan en het opzetten van de structuur van onze website. En dit heeft ze dan ook prachtig gedaan! Met tomeloze energie wist ze in een aantal bijeenkomsten ons te helpen bij het vinden van onze zwaktes maar ook onze kracht! Ze wist precies de juiste vragen te stellen om ons goed aan het denken te zetten. Ze heeft feilloos ervoor gezorgd dat we nu weten waar de kracht van ons bedrijf ligt en dat hebben we ook optimaal weten uit te buiten met elkaar! Liesbeth is een aanrader, ze weet je tot in detail te motiveren om ook eens met een andere verfrissende blik te kijken naar je bedrijf. Dikke pluim van ons, Liesbeth!! Bedankt!!!”

Peter WortelboerDe Boomstam

“Liesbeth heeft mij tijdens een mooi intuïtief 1 op 1 ontwikkel traject laten zien waar mijn sterktes liggen, hoe dat zichtbaar mag worden en wat daar voor nodig is. Met rake opmerkingen confronteerde ze me met waar ik mee bezig bent, en heeft ze me laten nadenken over het waarom van mijn business. Wat voor mij heel gewoon was wordt weer bijzonder en geeft daardoor inzichten in hoe ik mijzelf kan onderscheiden!”

Harriet ten HoopenHarriet ten Hoopen fotografie

“Liesbeth is duidelijk, to the point, eerlijk, open en met een vleugje zachtheid. Ze stelt goede vraag die mij in actie zetten. Vooral in sales en marketing heeft mij dit geholpen.
Vooraf wist ik niet wat / hoe / wanneer ik iets moest gaan doen met mijn bedrijf.
Door het 1 op 1 ontwikkel traject werd het een duidelijk pad, waarbij ik stappen kon nemen die bij mij pasten. Hierdoor is mijn bedrijf gegroeid en mijn website up and running.”

Gea DolstraGea Dolstra

“Enige tijd geleden benaderde ik Liesbeth met het verzoek mij te "ontdinosaurussen" op de social media. Een lastige opdracht. De achterstand was groot (een niet meer passende website, jaren achterstallig onderhoud op Linked in etc.). Zij heeft mij op een heel plezierige wijze aan een goed LinkedIn profiel geholpen en heeft een mooie website opgeleverd waarop mijn kernpropositie kernachtig beschreven is. Daarop hebben al een paar mensen in eerdere stadia zich stukgebeten, maar haar is het gelukt. Compliment!”

Bert AardemaMenaging

“Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Liesbeth. Na jaren werkzaam als mentor en curator bij Finta Bewind heb ik de next step gezet en ben ik sinds begin 2021 trotse mede eigenaar van dit mooie bedrijf.
Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kwamen er diverse vragen bovendrijven. Hoe houd ik de balans tussen werk en privé goed? Hoe zet ik die next step in mijn eigen ontwikkeling en die van het bedrijf? Met mijn achtergrond als verpleegkundige had ik minder feeling met de strategische kant van het ondernemen.
Liesbeth heeft mij op zowel persoonlijk als bedrijfsmatig/strategisch vlak inzichten gegeven door mijn eigen vraagstukken te verhelderen en ze verder samen uit te werken. Het Business Ontwikkel Traject is een aanrader wanneer je, zoals ik, meer inzicht en focus zoekt en wensen en ideeën wil concretiseren tot een plan!”

Kim BuikemaFinta Bewind

“Het traject heeft me geholpen om dicht bij de kern te komen van wat ik doe en wat ik te brengen heb. Dat in eerste instantie dat het belangrijkste is, dat ik helemaal van mezelf uitga. Maar daarna leerde ik ook dat het zichtbaar maken van mezelf, veel simpeler en concreter moest. Ik merkte dat ik toch wel een beetje in een bubbel zat en dat het belangrijk is helder en concreet te zijn in mijn taal. En het was inzichtelijk om helder te krijgen wat mijn manieren zijn om niet werkelijk voor mezelf te gaan staan als therapeut. Ik kwam bijvoorbeeld mijn neiging tot uitstellen of mezelf kleiner maken tegen. Natuurlijk kende ik dat wel, maar in het traject werd ik uitgedaagd daar aan te werken en overheen te stappen.
Ik vind Liesbeth een mooie combinatie van zakelijkheid, professionaliteit, zachtheid, heldervoelendheid en lichtheid. Ze is niet bang is om eerlijk terug te geven wat ze ziet. En omdat ze tapt uit verschillende richtingen, zoals bv. Human Design en businessmodellen, heeft ze een breed arsenaal aan methodieken om iedereen te helpen zichzelf te leren kennen.
Liesbeth heeft me geholpen te vertrouwen op het feit dat het genoeg is om helemaal mezelf te zijn. En dat ik succesvol zal zijn als ik dat naar buiten durf te brengen.”

Ivet SevinçsoyLevensgesprek

“Het Business ontwikkel traject dat ik bij Liesbeth gevolgd heb, heeft ervoor gezorgd dat ik:
• eindelijk eens structureel tijd heb genomen voor mijn eigen onderneming
• mijn activiteiten, plannen en wensen van diverse kanten heb kunnen bekijken
• helderheid heb gekregen in de richting die ik op wil
• zekerder ben geworden over mijn aanbod en dienstverlening
Aan de hand van verschillende tools heeft Liesbeth me geholpen om goed naar mijn bedrijf en vooral ook naar mezelf te kijken. Daarbij is ze de ‘moeilijke’ dingen niet uit de weg gegaan. Dit leidde na enkele sessies tot een confrontatie met fikse weerstanden (hinderende overtuigingen). Op een professioneel betrokken manier heeft Liesbeth me hierin begeleid waardoor ik echt verder ben gekomen.”

Ferdinand ZandaFrealise IT

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Pippi Langkous

“Toen ik voor het eerst kennismaakte met Liesbeth werd mij één ding meteen duidelijk: deze dame weet hoe sales werkt.
Met een flinke dosis retail ervaring op zak, een praktische instelling en gezond verstand, werd onze sessie een feest op zich.
Ik hou van sales. Ik hou van marketing. Het hoort bij elkaar. Het versterkt elkaar. En Liesbeth denkt er precies zo over.
“Kom achter die toonbank uit. Zet dat beeldscherm uit en pak de telefoon. Práát met mensen,” adviseerde ze mijn klanten.
En ze heeft gelijk. Mensen doen zaken met mensen. Human-to-human. En dat aspect beheerst Liesbeth tot in de kleinste finesses.
Ik kan haar met plezier aanraden. Ik blijf je voor workshops inhuren vanwege je grote expertise rondom sales en de prettige kalme praktische wijze waarop je hierover vertelt.
To be continued!”

ChristelC-Marketing

“Ik ken Liesbeth al heel wat jaren als een groot inspirator binnen verschillende businessclubs en daarbij geeft ze regelmatig, door soms simpele opmerkingen, je iets mee om over na te denken. Nu ik bezig ben om mijn business overnieuw te positioneren heb ik met Liesbeth een strategie sessie gehad. Gedegen voorbereid als altijd heeft Liesbeth met veel positieve energie mij aangezet om oude tradities weer in ere te herstellen, minder goede gewoontes los te laten en nieuwe wegen te ontdekken. Ze zet alles open en eerlijk neer en dat met veel enthousiasme en ruimte voor een dosis humor. Daarbij leert ze je geen kunstje uit een boekje. De route die ze heeft mee gegeven past bij mij en mijn business. Ik zie uit naar een vervolg met Liesbeth en raad iedereen, die energie wil krijgen om stappen te maken met zijn of haar business, een sessie met Liesbeth aan.”

Wim MeijerKEA 44

“De afgelopen tijd volgde ik diverse webinars over het thema sales. Pas tijdens de Masterclass van Liesbeth had ik direct het gevoel; dit gaat ook voor mij werken. Liesbeth gaat uit van wie jezelf bent en welke manier bij jou past, dus niet allemaal in zo'n 'power sales stramien'. Haar manier is heel toegankelijk en benaderbaar. Ik vind haar inzichten heel waardevol.”

Marjolein SprengerVideoHERO

“De strategie sessie met Liesbeth was een mix van dromen & fantaseren en concreet stappen op papier zetten. Ze slaagde erin om onze vaste (denk)patronen te doorbreken. Vanaf hier kunnen we weer vol gas vooruit!”

Femke en CarolienMosterd

“Ik heb de training: 'Grip op je jaardoel' gevolgd. Wat fijn om in een grote ruimte, met een klein gezelschap live de training te doen.
Voor mij was de meest waardevolle opdracht die we kregen: Schrijf je droom op voor over 3-5 jaar! Denk groot, alles is mogelijk. Waar zou je zijn? Hoe zou je je voelen? Met wie zou je willen zijn? Hoe zou je leven eruit zien?
En dat is precies waar het om gaat!
Liesbeth gaf ons een mooie planner, waarin we aan de slag kunnen met de dromen, de doelen, de aandachtspunten, de acties die nodig zijn en onze eigen reflectie om onze doelen te kunnen bereiken.
Een super leerzame, praktische training, gegeven door een enthousiaste en bevlogen trainer die weet waar ze het over heeft. En aan het eind van de middag ging ik naar huis met een concreet actieplan.”

Marianne BoermanMarianne Boerman coaching

“Als startende ondernemer liep ik tegen het vraagstuk “wie is mijn ideale klant” aan. Door de prettige contacten tijdens ZP Meppel bijeenkomsten had ik besloten om Liesbeth om hulp te vragen. In een sparring sessie zijn wij heel pragmatisch bezig geweest, met volle aandacht voor mijn vraagstuk. Dit resulteerde voor mij in een helder eerste beeld van wie mijn ideale klant is. Met de informatie en de tips die ik van Liesbeth had gekregen, heb ik thuis zelf het totaal plaatje van mijn ideale klant kunnen afmaken. Daarnaast heeft de sessie mij inspiratie gegeven over hoe ik mij verder als ondernemer zou kunnen profileren. Dus ben je op zoek naar iemand die jouw als startende ondernemer focus kan brengen dan beveel ik Liesbeth van harte aan!”

Astrid PaltheAP coaching

“Voor mijn nieuwe product (trainingen) dat ik op de markt aan het zetten ben heb ik een strategiesessie van ongeveer anderhalf uur met Liesbeth gehad. Mijn vraag zat hem vooral in het bepalen van de doelgroep en hoe je die doelgroep vervolgens bereikt. Door de juiste vragen te stellen leidt Liesbeth je al gauw naar de juiste weg. Tijdens onze sessie heb ik inzichten gekregen waar ik zelf niet op gekomen was en waar ik, zeker ook op de lange termijn, veel aan heb. De doelgroep die ik n.a.v. onze sessie gekozen heb, had ik niet van te voren bedacht, terwijl het eigenlijk een hele logische keuze is. Ook heeft Liesbeth mij doen inzien hoe ik mijn doelgroep het beste kan benaderen en welke USP’s ik kan gebruiken in mijn verhaal naar buiten toe. Kortom: in relatief korte tijd heeft Liesbeth mij enorm geholpen, puur door het stellen van de juiste vragen!”

Lieve HuijsWoord en Wijze

“Ik heb Liesbeth leren kennen als iemand die je weet te prikkelen, je aanzet tot nadenken en je met, soms ogenschijnlijk eenvoudige, opmerkingen op paden zet, waar je zelf nog niet aan gedacht had.
De strategie sessie die ik met Liesbeth heb mogen ervaren, heeft mij mooie inzichten gegeven en helpt mij om de juiste focus te geven aan mijn bedrijf. De energie die zij heeft, de handreikingen die zij je geeft en je af en toe een flinke spiegel voorhoudt. Zonder oordeel en kijkend naar de mogelijkheden. Door de juiste vragen te stellen en me daarmee te prikkelen, heeft zij mij laten zien waar mijn kracht echt zit en welke stappen ik het beste kan zetten. Dit geeft me veel vertrouwen in de toekomst om mijn bedrijf steeds meer op de kaart te zetten. Het is fijn om weer die kriebel voor ondernemen te voelen.”

Christien BruidegomStudio Puur

“Ik zat met een ondernemersvraag waarin ik vastliep. We spraken af en Liesbeth stelde zich klantgericht en flexibel op. Haar feedback was helder en stemde tot nadenken. Zij adviseerde me om nóg meer te netwerken en samen hebben we een business canvas ingevuld voor mijn nieuwe richting ‘Jouw-portret’. Zo kreeg ik helder wat mijn meerwaarde op dat gebied is, maar ook inzicht in mijn zwaktes. Ook ondersteunende ze me -wanneer ik daar behoefte aan had- met het opstellen van een goede offerte. Trefwoorden voor Liesbeth; veelzijdig en een meedenker. Netwerker en verbinder.”

Harriët KalthofPrimaPrent

“Wij liepen rond met een idee om een product op de markt te zetten, maar hebben geen idee hoe. We hebben met Liesbeth gezeten en zij heeft de juiste vragen gesteld zodat wij weer verder konden. We zijn eruit gekomen wie de doelgroep is en welke stappen we nu moeten nemen. Heel fijne sessie, wij weten welke stappen we nu eerst moeten nemen.”

Petra WiesnekkerPW support

If you want to know where your heart is, look to where your mind goes when it wanders

“Liesbeth ondersteunt ons (Calago) bij sales en marketing en als sparringspartner voor mij als ondernemer. Ze is een goed klankbord voor het sales en marketing team en voor mij, waarbij ze op een positieve manier, die kritische vragen durft te stellen, die ons aan het denken zet. Daarnaast zorgt ze voor een stuk creatieve inbreng en inhoudelijke kennis op het vlak van sales en marketing en specifiek LinkedIn. Verder kan ik persoonlijk zeggen dat ik de samenwerking met haar bijzonder prettig vind en het energie oplevert, naast waardevolle inzichten.”

Arjan HerskampCalago PIM experts

“Met Liesbeth heb ik tussen 2018-2020 samengewerkt, zowel op het niveau van projectmanagement en als sparringpartner voor de ontwikkeling van mijn bedrijf. Ik heb veel gehad aan de kritische grondhouding van Liesbeth en aan haar actieve inzet in de uitwerking van nieuwe plannen.”

Rutger BenninkConsilio Vivendi

“Liesbeth is een mooi voorbeeld van een Personal Brand, eigenzinnig, creatief en met een mooi scherp randje. Als je tegen een stootje kunt, is het fijn samenwerken met Liesbeth. En zelf staat Liesbeth ook echt open voor feedback, zowel positief als opbouwend. Ze is energiek en ondernemend.”

Bernadette VrijlingAserto

“Met zeer veel plezier heb ik met Liesbeth gewerkt aan de professionalisering van de website van D66 Meppel en het plaatsen van berichten op social media tijdens de verkiezingscampagne. Liesbeth is zakelijk, creatief, barst van de ideeën en doet wat ze belooft . Daarnaast is het een fijn mens om mee te sparren. Ik heb op meerdere vlakken veel aan onze samenwerking gehad en ik zou graag snel weer een project met haar oppakken, niet in de laatste plaats omdat zij anderen in beweging brengt.”

Marijke KnolD66

“Liesbeth heeft ons geholpen met het neerzetten van onze hands on marketing strategie. Ze kijkt kritisch naar wat er nodig is om succesvol te zijn en doelstellingen te halen. Om de Corona crisis het hoofd te bieden heeft Liesbeth meegedacht met het neerzetten van een succesvolle campagne voor Mydatafactory. Daarnaast is Liesbeth met haar gevoel voor mensen en persoonlijkheden goed in staat om te kijken wat een team nodig heeft om succesvol te zijn. Samenwerken met Liesbeth, ik kan het zeker aanraden!”

Stefan BuikemaMydatafactory

“Liesbeth heeft ons een jaar ondersteund als projectmanager en business developer. Door een actieve rol binnen het bedrijf had ze snel door waar winst te behalen viel en heeft ze processen gestroomlijnd en verbeterd op een duurzame manier zodat we dit zelf weer over konden nemen. Ook van haar grote netwerk hebben we veel profijt gehad, ze weet mensen snel en prettig aan elkaar te koppelen waardoor nieuwe ideeën en producten ontstaan.
Vanuit haar initiatief zijn we begonnen om aanstormend talent op te leiden vanuit onze eigen Academy, Liesbeth zette de kaders snel en effectief uit en dit helpt ons om ons eigen personeelsbestand op orde te houden, concurrerende tarieven te blijven bieden en frisse ideeën het bedrijf binnen te halen.”

Wouter TaalTime Star Media

“Samen met Liesbeth een lezing voorbereiden is een feestje. Liesbeth heeft inlevingsvermogen, is enthousiast en weet heel goed hoe ze een event moet produceren. Daarnaast is ze een pittige dame die er voor gaat en ondanks dat ze wellicht ook echt wel eens denkt: hoe dan? toont ze LEF en zet ze steeds de volgende stap. Wat natuurlijk perfect past bij mijn LEF Boost, de lezing van die avond in oktober in Meppel. Liesbeth is integer, loyaal en heeft een heerlijk gevoel voor humor. Ik zou graag nog eens iets met haar ondernemen.”

Pauline de WildePaulinedewilde.nl

“Samenwerken met Liesbeth is een feestje. Ze houdt de touwtjes stevig in handen en goed overzicht op iedere situatie. Het organiseren van een event of activiteit stuurt ze in goede banen met altijd inachtneming van het zoeken van verbinding tussen ondernemers. Kortom, zoek je een organisatietalent met veel affiniteit voor ondernemen? Dan is Liesbeth jouw match!”

Rob ReininkBC Meppel

“Sinds die eerste kennismaking zijn Liesbeth en ik er vaak samen op uit getrokken om te netwerken, bedrijfsbezoeken te doen, plannen te ontwikkelen, marktverkenning te doen en nog veel meer. Liesbeth kijkt en luistert, observeert en denkt, wikt en weegt en komt dan met een goed onderbouwde mening. Liesbeth is een bezige bij met overal een vinger in de pap. En, heel belangrijk, voor Liesbeth zijn dit geen afzonderlijke zaken: in verbinding ligt de kracht. Het samenbrengen van mensen en organisaties om daarmee meer gedaan te krijgen en, daar waar overlap is, efficiënter te kunnen werken.
Met een goede kijk op commerciële mogelijkheden en een sterk analytisch vermogen is Liesbeth voor mij een goede partner om plannen te bedenken, te ontwikkelen en tot uitvoer te brengen. Altijd onderweg, altijd “iets” aan het doen. Nooit stilzitten; en als dat wél het geval is, dan achter haar computer want ze is ook nog eens een kei met social media en PR. Ze kent de juiste mensen, weet waar ze die kan bereiken maar ook hoe.”

Algert Uiterwijk WinkelZP Meppel/ Algert.nl

“Liesbeth heb ik tijdens het traject van Tribal 10 leren kennen als een daadkrachtige vrouw die ervan houdt om snel tot een resultaat te komen. Dit resulteerde in een snelle en gepassioneerde samenwerking waarin zij zeer doelgericht te werk gaat. Ze maakt gebruik van haar creatieve talent om d.m.v. PR en marketing de juiste mensen bij elkaar te krijgen. Liesbeth is goed in conceptmatig denken en samen kwamen we tot een mooi product wat aansluit op de doelgroep. Samenwerken met Liesbeth staat garant voor een snelle doorstroom van idee naar beslissing om het doel en het eindpunt te bereiken. Ze weet de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen, is goed in het bemiddelen in verschillende meningen en helpt waar nodig. Ze weet de ingangen te vinden om mensen met elkaar te verbinden en heeft inmiddels een indrukwekkend eigen netwerk opgebouwd. Daarnaast is ze is heel direct wat zeer praktisch werkt als er snel beslissingen moeten worden genomen. Kortom het is prettig samenwerken met een intelligente, spontane, eerlijke vrouw.”

Michelle RodenhuisTribal 10