Skip to main content

Krijg inzicht in jouw Human Design

Human Design

CONTACT MIJ

Human Design

KRIJG INZICHT IN JOUW DESIGN!

Wat is Human Design? Ik noem het ook wel jouw ‘gebruiksaanwijzing, die ze bij je geboorte zijn vergeten uit te printen. Gekheid natuurlijk. Maar toen ik mijn design uitgelegd kreeg, was dat wel wat ik dacht. Waarom heb ik dit niet eerder gekregen?

Wat kan Human Design voor jou betekenen?

Jouw Human Design (geboorte blauwdruk) geeft inzicht in jou. Wat zijn je sterke en minder sterke punten. Wat zijn de dingen die je kunt doen om in balans te blijven en welke dingen halen je uit balans. Op welke manier heb jij invloed op je omgeving en hoe heeft de omgeving invloed op jou. En nog zoveel meer!

Maar de kers op te taart vind ik wel dat ik er bij de meeste mensen hun (ziels)missie uit kan halen.

Waarom is dit zo interessant?

✔ Uitleg over je (basis) Human Design blauwdruk

✔ Tools om het te integreren in je leven

✔ Inzicht in je natuurlijke kwaliteiten
✔ Inzicht in dingen die je balans geven
✔ Inzicht in de invloed van je omgeving op jou

Voor de sessie(s) heb ik je geboortedatum, tijd en plaats nodig. Mocht je je geboortetijd niet weten dan kun erachter komen door je geboorteakte op te vragen.

Hoe fijn is het als jij weet wat je kwaliteiten zijn en waar je minder goed in bent!

Jouw bijdrage voor een losse sessie is 129,- (excl. BTW)*

Leef je Design traject is 333.- (excl. BTW)* In 3 sessies help ik je om je Human Design toe te passen in je leven!

 

*Voor particulieren is de losse sessie 149,- (incl. BTW) en het traject 399,- (incl. BTW)

Trots op deze mooie reviews

“Tijdens de human design sessie waren er heel veel herkenningen van gevoel. Dit heeft mij ontzettend veel zelfvertrouwen gegeven. Heel veel zin in de volgende verdiepende sessie!”

“Ik heb al twee keer eerder een Human Design sessie gehad.
Maar het bleef nooit bij mij hangen.
Tot ik bij Liesbeth kwam.
Ze geeft voorbeelden die ik direct begrijp vanuit mijn werk en leven.
En nu pas heb ik echt het gevoel dat het me bij gaat blijven.”

“Verhelderend. Mooi ook hoe jij dingen die ik als 'zwaktebod' zag, met razende snelheid ombuigt naar kwaliteit. Heel fijn 😉. Er vallen dingen op de plek!”

“Ik heb een Human Design sessie gedaan met een speciaal thema. Ben er nog steeds van onderste boven. Zo kloppend, helpend en vooral voedend!”

Marjan van BuurenMarjan van Buuren - Heel anders

“De chart was spot on!
Maar de kaarten die ze erbij gebruikte, maakten het nog duidelijker en overzichtelijker.
Ze geeft zeer goede uitleg over wat de mijn blauwdruk betekent.
Daarnaast geeft ze ook nog eens handvatten om ermee om te gaan in je dagelijks leven.
Liesbeth heeft een fijne energie en ik kan het iedereen aanraden.”

Berdien Glastra

“De Human Design sessie heeft me nieuwe inzichten gegeven waarom ik (soms) doe wat ik doe, elementen onderschreven waar ik me wél bewust van was maar wat onbewust nog wel eens negatief werd weggezet door mijn omgeving én er werd mij duidelijk wat ik ‘hier’ eigenlijk kom doen. Alles bij elkaar opgeteld geeft dat dus haarfijn inzicht in wat beter kan, wat je valkuilen zijn maar ook wat je juist (nog meer) mag uitvergroten.
Om mezelf nog beter te leren kennen wilde ik deze sessie bij Liesbeth doen. Het voelde echt als een fijne spiegel! Ik ken Liesbeth als een krachtige vrouw en ook hierin weet ze ontzettend goed wat ze doet. We gaan hier vast een vervolg aan geven.”

Aniek

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!