Skip to main content

Krijg inzicht in jouw Human Design

Human Design Sessie

CONTACT MIJ

Human Design Sessie

KRIJG INZICHT IN JOUW DESIGN!

Wat is Human Design? Ik noem het ook wel jouw ‘gebruiksaanwijzing, die ze bij je geboorte zijn vergeten uit te printen. Gekheid natuurlijk. Maar toen ik mijn design uitgelegd kreeg, was dat wel wat ik dacht. Waarom heb ik dit niet eerder gekregen?

Wat kan Human Design voor jou betekenen?

Jouw Human Design (geboorte blauwdruk) geeft inzicht in jou. Wat zijn je sterke en minder sterke punten. Wat zijn de dingen die je kunt doen om in balans te blijven en welke dingen halen je uit balans. Op welke manier heb jij invloed op je omgeving en hoe heeft de omgeving invloed op jou. En nog zoveel meer!

Maar de kers op te taart vind ik wel dat ik er bij de meeste mensen hun (ziels)missie uit kan halen.

Wat levert deze sessie je op:

✔ Uitleg over je (basis) Human Design blauwdruk

✔ Tools om het te integreren in je leven

✔ Inzicht in je natuurlijke kwaliteiten
✔ Inzicht in dingen die je balans geven
✔ Inzicht in de invloed van je omgeving op jou

Voor de sessie heb ik je geboortedatum, tijd en plaats nodig. Mocht je je geboortetijd niet weten dan kun erachter komen door je geboorteakte op te vragen.

Hoe fijn is het als jij weet wat je kwaliteiten zijn en waar je minder goed in bent!

Tot 31 december ’23 te boeken voor maar 149,- (excl. BTW) 

Waar wacht je nog op? Ik help je graag!

Trots op deze mooie reviews

De Human Design sessie heeft me nieuwe inzichten gegeven waarom ik (soms) doe wat ik doe, elementen onderschreven waar ik me wél bewust van was maar wat onbewust nog wel eens negatief werd weggezet door mijn omgeving én er werd mij duidelijk wat ik ‘hier’ eigenlijk kom doen. Alles bij elkaar opgeteld geeft dat dus haarfijn inzicht in wat beter kan, wat je valkuilen zijn maar ook wat je juist (nog meer) mag uitvergroten.
Om mezelf nog beter te leren kennen wilde ik deze sessie bij Liesbeth doen. Het voelde echt als een fijne spiegel! Ik ken Liesbeth als een krachtige vrouw en ook hierin weet ze ontzettend goed wat ze doet. We gaan hier vast een vervolg aan geven.

Aniek

“Met praktische tools kan ik mijn LinkedIn nu veel beter inzetten. Ik heb een helder doel met het aantal leads dat ik wil behalen en hoe ik dit kan realiseren. Binnen een maand had ik de helft van mijn doel al behaald! De effecten die je kunt bereiken door beter zichtbaar te zijn was voor mij echt een eyeopener.”

Algert Uiterwijk WinkelAlgert.nl

“Nu ik bezig ben om mijn business overnieuw te positioneren heb ik met Liesbeth een strategie meeting gehad. Daarbij leert ze je geen kunstje uit een boekje. De route die ze heeft mee gegeven past bij mij en mijn business. Ik zie uit naar een vervolg met Liesbeth en raad iedereen, die energie wil krijgen om stappen te maken met zijn of haar business, een sessie met Liesbeth aan.
Met de tips van Liesbeth ben zit ik nu met de SSI bij de beste 1% van mijn netwerk en binnen mijn bedrijfstak.”

Wim MeijerMeijer Verduurzaamt

“De LinkedIn sessie was erg verhelderend. Ik heb niet alleen nieuwe functies en weetjes geleerd over LinkedIn, maar ook beter inzicht gekregen in wat ik nog kan verbeteren in hoe ik mijzelf presenteer en mijn LinkedIn gebruik verbeter. Liesbeth kijkt stap voor stap samen mee met wat je doet en wat er nog mist. Daarnaast stelt ze precies de goede vragen, is rechtdoorzee en doortastend, precies de spiegel die je nodig hebt. Ik ben blij dat ik de sessie heb gedaan. Heel verrijkend.”

Evelyne van WindenEvelyne van Winden

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!