Ontwikkel of groeivraagstuk?

Business Ontwikkeling Traject

NEEM CONTACT OP

IK HELP JOU GRAAG MET

Business Ontwikkeling Traject

WORD EEN BUSINESS PRO!

Ben jij die ondernemer met passie voor je vak? Een echte professional dus.

Heb jij het gevoel dat aan je ondernemerschap nog wel het één en ander beter kan?

Dat is mooi, want dat kun je namelijk leren en daar help ik je graag bij.

Ik ben volledig thuis in alle facetten van het ondernemerschap.

✔ Wil jij meer omzet maken?

✔ Wil jij je aanbod scherpstellen?

✔ Wil je graag 1-op-1 begeleiding?

✔ Wil je doelgericht gaan werken?

✔ Hoop jij meer klanten te krijgen?

✔ Wil je leren wat jou uniek maakt?

✔ Wil je leren waar jouw kracht zit als ondernemer?

✔ Wil je weten wat jouw missie is?

Wist je dat maar een kleine groep ondernemers zijn volledige potentie inzet? Zonder business strategie ben je een vak professional.

Ik help je met een duidelijk aanbod, zorg dat je weet waar je potentie zit, wie je focus klanten zijn en hoe je ze bereikt.

Samen zorgen we dat je meer rendement uit je bedrijf haalt!

Wat levert het je op:

✔ 8x 1-op-1 sessie

✔ Een doelgerichte strategie

✔ Actieplan en evaluatie

✔ Een concreet aanbod met een funnel flow

✔ Uniek aanbod

Je kunt dit traject online en offline met mij doen.

Je bijdrage voor het traject is €1495,-*

Waar wacht je nog op? Even kennismaken?

Mail; mail@liesbethkingma.nl  of bel; 0625138197

Je kunt als zzp’er hiervoor een subsidie ontvangen van €1000,-. Je eigen bijdrage is dan nog maar 495,-

Voor wie:

✔ zzp’ers die hun aanbod willen concretiseren

✔ ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten

✔ ondernemers die op zoek zijn naar een sparringpartner/coach

Het programma is maatwerk. Dat is het voordeel van 1 op 1 begeleiding. We stemmen de sessies af op jouw behoefte. Het belangrijkste is dat we een klik hebben en dat je openstaat voor nieuwe inzichten.

Ps. Er is ook een mogelijkheid voor Strategie in 1 dag = Ontwikkel Traject voor slechts 1999,-

Trots op deze mooie reviews

“Ik heb Liesbeth leren kennen als iemand die je weet te prikkelen, je aanzet tot nadenken en je met, soms ogenschijnlijk eenvoudige, opmerkingen op paden zet, waar je zelf nog niet aan gedacht had.
De energie die zij heeft, de handreikingen die zij je geeft en je af en toe een flinke spiegel voorhoudt. Zonder oordeel en kijkend naar de mogelijkheden. Door de juiste vragen te stellen en me daarmee te prikkelen, heeft zij mij laten zien waar mijn kracht echt zit en welke stappen ik het beste kan zetten. Dit geeft me veel vertrouwen in de toekomst om mijn bedrijf steeds meer op de kaart te zetten. Het is fijn om weer die kriebel voor ondernemen te voelen.”

Christien BruidegomStudio Puur

“Liesbeth is goed in conceptmatig denken en samen kwamen we tot een mooi product wat aansluit op de doelgroep. Samenwerken met Liesbeth staat garant voor een snelle doorstroom van idee naar beslissing om het doel en het eindpunt te bereiken. Ze weet de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen, is goed in het bemiddelen in verschillende meningen en helpt waar nodig.”

Michelle RodenhuisTribal 10

“Voor mijn nieuwe product heb ik een strategiesessie met Liesbeth gehad. Liesbeth heeft mij doen inzien hoe ik mijn doelgroep het beste kan benaderen en welke USP’s ik kan gebruiken in mijn verhaal naar buiten toe. In relatief korte tijd heeft Liesbeth mij enorm op weg geholpen!”

Lieve HuijsWoord en Wijze

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!