Ontwikkel of groeivraagstuk?

Business Ontwikkel Traject

CONTACT MIJ

Business Ontwikkel Traject

Jij bent een echte professional met passie voor je vak. Je timmert lekker aan de weg, maar soms bekruipt je het gevoel dat het nog iets beter kan. Het ondernemerschap dan he, want aan jouw inzet ligt het niet. Je bent bijvoorbeeld benieuwd hoe je je omzet verhoogt. Of je aanbod duidelijker en scherper kan of moet. Wat daarvoor nodig is. En hoe je de focus houdt zodat je niet verzandt in veel ‘randzaken’.

Herkenbaar? Mooi! Ik ben volledig thuis in alle facetten van het ondernemerschap en kan je dus helpen.

Kortom, wil jij:

✔ Een hogere omzet?
✔ Een heel duidelijk en sterk aanbod?
✔ Meer (goede) klanten?
✔ Leren waar jouw kracht zit als ondernemer?
✔ Weten wat jou onderscheidt van je concurrentie?
✔ Doelgericht werken aan jouw missie?

En wil jij aan deze zaken werken met 1-op-1 begeleiding? Dan is dit ontwikkeltraject op jouw lijf geschreven! In 8 sessies pakken we al deze onderwerpen aan en begeleid ik jou hierin. Ik help je met een duidelijk aanbod, zorg dat je weet waar je potentie zit, wie je focus-klanten zijn en hoe je ze bereikt. Samen zorgen we dat je meer rendement uit je bedrijf haalt!

Waarom business strategie?

Wist je dat maar een kleine groep ondernemers zijn volledige potentie inzet? Zonder business strategie ben je een vak professional. Maar nog geen succesvolle ondernemer.

Wat levert dit ontwikkeltraject jou op:

✔ 8 x 1-op-1 sessie (2×2 en 6×1 uur)
✔ Tussentijdse feedback
✔ Hulp om keuzes te maken en in actie te blijven
✔ Een doelgerichte strategie
✔ Een duidelijk en uniek aanbod
✔ Concreet actieplan
✔ Evaluatie

Het programma is maatwerk. Dat is het voordeel van 1-op-1 begeleiding. We stemmen de sessies af op jouw behoefte. Het belangrijkste is dat we een klik hebben en dat je openstaat voor nieuwe inzichten.

Waar wacht je nog op?

Hoe fijn is het om de focus terug te pakken. En te werken aan een heldere strategie. Stap voor stap, zodat ik je gedurende een periode begeleid en we zo ook meteen kunnen evalueren hoe het gaat. Woon je in (de buurt van) Meppel? Dan kunnen we fysiek op mijn kantoor of jouw werkplek afspreken. Maar online kan natuurlijk net zo makkelijk. Aan jou de keus!

Jouw investering voor dit waardevolle traject is maar 1395,- excl. BTW*

Voor wie?

✔ Ondernemers die hun aanbod willen concretiseren
✔ Ondernemers die hun bedrijf willen opschalen
✔ ZZP’ers die consistentie in hun omzet willen
✔ Ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten
✔ Ondernemers die op zoek zijn naar een strategie (en soms een coach)

Herken jij je hierin? Neem dan snel contact op!

*Wist je dat…

Er subsidie beschikbaar is? Ik kan je hier meer informatie over geven.

Trots op deze mooie reviews

“Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Liesbeth. Na jaren werkzaam als mentor en curator bij Finta Bewind heb ik de next step gezet en ben ik sinds begin 2021 trotse mede eigenaar van dit mooie bedrijf.
Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kwamen er diverse vragen bovendrijven. Hoe houd ik de balans tussen werk en privé goed? Hoe zet ik die next step in mijn eigen ontwikkeling en die van het bedrijf? Met mijn achtergrond als verpleegkundige had ik minder feeling met de strategische kant van het ondernemen.
Liesbeth heeft mij op zowel persoonlijk als bedrijfsmatig/strategisch vlak inzichten gegeven door mijn eigen vraagstukken te verhelderen en ze verder samen uit te werken. Het Business Ontwikkel Traject is een aanrader wanneer je, zoals ik, meer inzicht en focus zoekt en wensen en ideeën wil concretiseren tot een plan!”

Kim BuikemaFinta Bewind

“Ik heb Liesbeth leren kennen als iemand die je weet te prikkelen, je aanzet tot nadenken en je met, soms ogenschijnlijk eenvoudige, opmerkingen op paden zet, waar je zelf nog niet aan gedacht had.
De energie die zij heeft, de handreikingen die zij je geeft en je af en toe een flinke spiegel voorhoudt. Zonder oordeel en kijkend naar de mogelijkheden. Door de juiste vragen te stellen en me daarmee te prikkelen, heeft zij mij laten zien waar mijn kracht echt zit en welke stappen ik het beste kan zetten. Dit geeft me veel vertrouwen in de toekomst om mijn bedrijf steeds meer op de kaart te zetten. Het is fijn om weer die kriebel voor ondernemen te voelen.”

Christien BruidegomStudio Puur

“Liesbeth is goed in conceptmatig denken en samen kwamen we tot een mooi product wat aansluit op de doelgroep. Samenwerken met Liesbeth staat garant voor een snelle doorstroom van idee naar beslissing om het doel en het eindpunt te bereiken. Ze weet de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen, is goed in het bemiddelen in verschillende meningen en helpt waar nodig.”

Michelle RodenhuisTribal 10

“Het Business Ontwikkel Traject heeft ervoor gezorgd dat ik:
• eindelijk eens structureel tijd heb genomen voor mijn eigen onderneming
• mijn activiteiten, plannen en wensen van diverse kanten heb kunnen bekijken
• helderheid heb gekregen in de richting die ik op wil
• zekerder ben geworden over mijn aanbod en dienstverlening
Aan de hand van verschillende tools heeft Liesbeth me geholpen om goed naar mijn bedrijf en vooral ook naar mezelf te kijken. Daarbij is ze de ‘moeilijke’ dingen niet uit de weg gegaan. Dit leidde na enkele sessies tot een confrontatie met fikse weerstanden (hinderende overtuigingen). Op een professioneel betrokken manier heeft Liesbeth me hierin begeleid waardoor ik echt verder ben gekomen.”

Ferdinand ZandaFrealise IT

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!