Skip to main content

Ontwikkel of groeivraagstuk?

Business Ontwikkel Traject

CONTACT MIJ

Business Ontwikkel Traject

Jij bent een echte professional met passie voor je vak. Je timmert lekker aan de weg, maar soms bekruipt je het gevoel dat het nog iets beter kan. Het ondernemerschap dan he, want aan jouw inzet ligt het niet. Je bent bijvoorbeeld benieuwd hoe je je omzet verhoogt. Of je aanbod duidelijker en scherper kan of moet. Wat daarvoor nodig is. En hoe je de focus houdt zodat je niet verzandt in veel ‘randzaken’.

Herkenbaar? Mooi! Ik ben volledig thuis in alle facetten van het ondernemerschap en kan je dus helpen.

Kortom, wil jij:

✔ Een hogere omzet?
✔ Een heel duidelijk en sterk aanbod?
✔ Meer (goede) klanten?
✔ Leren waar jouw kracht zit als ondernemer?
✔ Weten wat jou onderscheidt van je concurrentie?
✔ Doelgericht werken aan jouw missie?

En wil jij aan deze zaken werken met 1-op-1 begeleiding? Dan is dit ontwikkeltraject op jouw lijf geschreven! In 8 sessies pakken we al deze onderwerpen aan en begeleid ik jou hierin. Ik help je met een duidelijk aanbod, zorg dat je weet waar je potentie zit, wie je focus-klanten zijn en hoe je ze bereikt. Samen zorgen we dat je meer rendement uit je bedrijf haalt!

Waarom business strategie?

Wist je dat maar een kleine groep ondernemers zijn volledige potentie inzet? Zonder business strategie ben je een vak professional. Maar nog geen succesvolle ondernemer.

Wat levert dit ontwikkeltraject jou op:

✔ 8 x 1-op-1 sessie (2×2 en 6×1 uur)
✔ Tussentijdse feedback
✔ Hulp om keuzes te maken en in actie te blijven
✔ Een doelgerichte strategie
✔ Een duidelijk en uniek aanbod
✔ Concreet actieplan
✔ Evaluatie

Het programma is maatwerk. Dat is het voordeel van 1-op-1 begeleiding. We stemmen de sessies af op jouw behoefte. Het belangrijkste is dat we een klik hebben en dat je openstaat voor nieuwe inzichten.

Waar wacht je nog op?

Hoe fijn is het om de focus terug te pakken. En te werken aan een heldere strategie. Stap voor stap, zodat ik je gedurende een periode begeleid en we zo ook meteen kunnen evalueren hoe het gaat. Woon je in (de buurt van) Meppel? Dan kunnen we fysiek op mijn kantoor of jouw werkplek afspreken. Maar online kan natuurlijk net zo makkelijk. Aan jou de keus!

Jouw investering voor dit waardevolle traject is maar 1395,- excl. BTW*

Voor wie?

✔ Ondernemers die hun aanbod willen concretiseren
✔ Ondernemers die hun bedrijf willen opschalen
✔ ZZP’ers die consistentie in hun omzet willen
✔ Ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten
✔ Ondernemers die op zoek zijn naar een strategie (en soms een coach)

Herken jij je hierin? Neem dan snel contact op!

*Wist je dat…

Er subsidie beschikbaar is? Ik kan je hier meer informatie over geven.

MAIL MIJBEL MIJ

Trots op deze mooie reviews

““Liesbeth is duidelijk, to the point, eerlijk, open en met een vleugje zachtheid. Ze stelt goede vraag die mij in actie zetten. Vooral in sales en marketing heeft mij dit geholpen.
Vooraf wist ik niet wat / hoe / wanneer ik iets moest gaan doen met mijn bedrijf.
Door het 1 op 1 ontwikkel traject werd het een duidelijk pad, waarbij ik stappen kon nemen die bij mij pasten. Hierdoor is mijn bedrijf gegroeid en mijn website up and running.””

Gea DolstraGea Dolstra

“Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Liesbeth. Na jaren werkzaam als mentor en curator bij Finta Bewind heb ik de next step gezet en ben ik sinds begin 2021 trotse mede eigenaar van dit mooie bedrijf.
Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kwamen er diverse vragen bovendrijven. Hoe houd ik de balans tussen werk en privé goed? Hoe zet ik die next step in mijn eigen ontwikkeling en die van het bedrijf? Met mijn achtergrond als verpleegkundige had ik minder feeling met de strategische kant van het ondernemen.
Liesbeth heeft mij op zowel persoonlijk als bedrijfsmatig/strategisch vlak inzichten gegeven door mijn eigen vraagstukken te verhelderen en ze verder samen uit te werken. Het Business Ontwikkel Traject is een aanrader wanneer je, zoals ik, meer inzicht en focus zoekt en wensen en ideeën wil concretiseren tot een plan!”

Kim BuikemaFinta Bewind

“Het Business Ontwikkel Traject heeft ervoor gezorgd dat ik:
• eindelijk eens structureel tijd heb genomen voor mijn eigen onderneming
• mijn activiteiten, plannen en wensen van diverse kanten heb kunnen bekijken
• helderheid heb gekregen in de richting die ik op wil
• zekerder ben geworden over mijn aanbod en dienstverlening
Aan de hand van verschillende tools heeft Liesbeth me geholpen om goed naar mijn bedrijf en vooral ook naar mezelf te kijken. Daarbij is ze de ‘moeilijke’ dingen niet uit de weg gegaan. Dit leidde na enkele sessies tot een confrontatie met fikse weerstanden (hinderende overtuigingen). Op een professioneel betrokken manier heeft Liesbeth me hierin begeleid waardoor ik echt verder ben gekomen.”

Ferdinand ZandaFrealise IT

“Liesbeth heeft mij tijdens een mooi intuïtief 1 op 1 ontwikkel traject laten zien waar mijn sterktes liggen, hoe dat zichtbaar mag worden en wat daar voor nodig is. Met rake opmerkingen confronteerde ze me met waar ik mee bezig bent, en heeft ze me laten nadenken over het waarom van mijn business. Wat voor mij heel gewoon was wordt weer bijzonder en geeft daardoor inzichten in hoe ik mijzelf kan onderscheiden!”

Harriet ten HoopenHarriet ten Hoopen fotografie

“Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Liesbeth. Na jaren werkzaam als mentor en curator bij Finta Bewind heb ik de next step gezet en ben ik sinds begin 2021 trotse mede eigenaar van dit mooie bedrijf.
Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kwamen er diverse vragen bovendrijven. Hoe houd ik de balans tussen werk en privé goed? Hoe zet ik die next step in mijn eigen ontwikkeling en die van het bedrijf? Met mijn achtergrond als verpleegkundige had ik minder feeling met de strategische kant van het ondernemen.
Liesbeth heeft mij op zowel persoonlijk als bedrijfsmatig/strategisch vlak inzichten gegeven door mijn eigen vraagstukken te verhelderen en ze verder samen uit te werken. Het Business Ontwikkel Traject is een aanrader wanneer je, zoals ik, meer inzicht en focus zoekt en wensen en ideeën wil concretiseren tot een plan!”

Kim BuikemaFinta Bewind

“Waar liep je vooraf tegenaan?
- Het gevoel hebben vast te zitten in je bedrijf. Door de gesprekken met jou teruggekomen tot waarom ik de onderneming ben gestart. Doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt.
- Niet weten waar je moet beginnen om grip te krijgen op de veranderingen die nodig zijn om juiste koers te kiezen.

Wat waren je waardevolste inzichten?
- Uitgaan van je eigen kracht.
- Doen waar je gelukkig van wordt, zowel zakelijk als privé!!
- Doe het vooral op je eigen manier, een ander heeft toch altijd wel een mening
- Andere mensen helpen oplossing te vinden en deze op de meest eenvoudige wijze implementeren.
- Weer focus op de dingen die ertoe doen, de bijzaken weer tot bijzaken laten zijn.

Waarom zou je een ander adviseren om dit traject bij mij te volgen?
- Liesbeth helpt door het stellen van vragen je inzicht te geven in jezelf en je bedrijf
- Liesbeth luistert, heeft geduld en durft je een spiegel voor te houden.”

Henk SmitPécétera