Ik help je graag

Leer mij kennen

NEEM CONTACT OP

MULTI-PASSIONEEL ONDERNEMER

Laten we aan de slag gaan

 

“Ik heb een groot netwerk, denk innovatief en heb een enorme bulk aan ondernemerskennis die ik graag praktisch inzet.”

DIT BEN IK

Aanjager van ondernemerschap

Van jongs af aan word ik al ondernemend genoemd. Als kleuter speelde ik kruideniertje met de spullen uit de voormalige kruidenierswinkel van mijn opa.

Voor mij leken de 5 jaren middelbare school een eeuwigheid te duren. Ik leer het liefst in de praktijk en in korte trainingen. Mijn pragmatische instelling zet mij in standje; DOEN.

Op mijn 27ste werd het tijd voor mijn eerste onderneming. Spannend, maar alles kwam op het juiste moment bij elkaar. Ik werd de trotse eigenaar van een sieradenwinkel. Maar na een paar jaar begon het alweer te kriebelen. What’s next? Mijn winkel liep zeer goed en daarmee was voor mij ‘de kriebel’ eraf. Het werd tijd voor wat nieuws.

Daarop volgde een franchiseorganisatie, helaas met minder succes, maar een enorm waardevolle leerschool. De organisatie opzetten op het gebied van personeel, processen en producten, maar ook het concept en de marketing was een enorme uitdaging. Er volgde nog een adviesbureau voor winkeliers op het gebied van concept, marketing en sales.

Tot er in 2016 wat begon te schuren. Ik voelde dat mijn visie niet meer aansloot bij mijn doelgroep. Het liep stroef en ik verloor energie. Ik wilde meer lokaal gaan werken en met een andere doelgroep. Maar wat en hoe precies, dat was mij nog niet duidelijk. Begin 2017 kwam ik in een burn-out terecht.

Ik vond mezelf terug en schreef me opnieuw in bij de KvK. Ik kwam erachter dat ‘de kriebel’ zich bevindt in het opzetten of aanjagen van iets nieuws. Daar ligt mijn passie.

In korte tijd heb ik lokaal een fijn en waardevol netwerk verzameld. Door de gesprekken met ondernemers, overheid en organisaties in de regio leer ik waar de gemene deler ligt en waar behoefte aan is. Dit helpt mij om belangen bij elkaar te brengen, mensen te verbinden en nieuwe kansen te zien.

En nu? Nu doe ik van alles, maar vooral heel veel geweldige opdrachten op het gebied van marketing, sales en business development. Er ontstaan toffe samenwerkingen en ik word betrokken bij lokale nieuwe ideeën. Tot nader order ben een multi-passioneel ondernemer die geniet van alles wat het ondernemerschap me biedt!

Samen werken

Lees mijn verhalen

Blog
5 april 2021

Maart 2020; de kaarten worden opnieuw geschud

Het is maart 2020 en er is een onverwachtse crisis. Voor de één groter dan voor de ander. Sommige bedrijven komen in een enorme groei versnelling, voor sommige lijkt er…
Blog
1 maart 2021

Goede voornemens

Jij was het jaar goed begonnen. Je had je voorgenomen om je business concreter te maken. Je wist waar je aan ging werken, persoonlijk en zakelijk. Je wilde gezonder leven,…
Blog
31 oktober 2020

Échte ondernemers

Zo'n vier jaar geleden schreef ik een column voor de krant over dit onderwerp. En als ik het opnieuw lees, twijfel ik of er inmiddels wel veel veranderd is. Het…

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!