Ik help je graag

Leer mij kennen

CONTACT MIJ

Aanjager van (lokaal) ondernemerschap

Ik geloof in de kracht van het lokale netwerk. Mensen doen zaken met mensen.

Mensen om me heen noemen me van jongs af aan al ondernemend. Als kleuter speelde ik kruideniertje met de spullen uit de voormalige kruidenierswinkel van mijn opa.

Op mijn 27ste was het tijd voor mijn eerste onderneming. Spannend, maar alles kwam op het juiste moment bij elkaar. Ik werd de trotse eigenaar van een sieradenwinkel. Maar na een paar jaar begon het alweer te kriebelen. What’s next? Mijn winkel liep zeer goed en daarmee was voor mij ‘de kriebel’ weg. Het was tijd voor wat nieuws.

Daarop volgde een franchiseorganisatie. Helaas met minder succes, maar wel een enorm waardevolle leerschool. De organisatie opzetten op het gebied van personeel, processen en producten. Het bedenken van het concept en de marketing. Alles bij elkaar was dit een enorme uitdaging. Er volgde nog een adviesbureau voor winkeliers op het gebied van concept, marketing en sales.

Tot er wat begon te schuren. Ik voelde dat mijn visie niet meer aansloot bij mijn doelgroep. Het liep stroef en ik verloor energie. Ik wilde meer lokaal gaan werken en met een andere doelgroep. Maar wat en hoe precies? Dat was mij nog niet duidelijk. Wat volgde was een burn-out.

Ik vond mezelf terug en schreef me opnieuw in bij de KvK. Ik kwam erachter dat ‘de kriebel’ voor mij zit in het aanjagen van ondernemerschap en nieuwe ideeën. Daar ligt mijn passie!

In korte tijd heb ik lokaal een fijn en waardevol netwerk opgezet. Door gesprekken met ondernemers, overheid en organisaties in de regio leer ik wat de gemene deler is en waar behoefte aan is. Dit helpt mij om belangen bij elkaar te brengen, mensen te verbinden en nieuwe kansen te zien.

En nu? Nu help ik ondernemers op het gebied van marketing, sales en business strategie. Het is een feestje om gepassioneerde ondernemers te mogen helpen bij het ontwikkelen van hun ondernemerschap. Tot nader order ben ik een (multi)passioneel ondernemer, die geniet van alles wat het ondernemerschap me biedt!

Lees mijn verhalen

Strategie tips
7 juni 2022

Bucketlist

Business bucketlist downloaden(zonder email) Het jaar vliegt voorbij. Zelf merk ik dat ik de afgelopen tijd erg druk ben geweest. Zowel in mijn hoofd als in het echt. Dat herken…
doel en richtingBlogStrategie tips
31 januari 2022

Schrijf je doelen op!

Jij bent toch heel gestructureerd? Nou ik zal je uit de droom helpen. Van nature ben ik dat niet. Als je kijkt naar mijn Disc profiel scoor ik op het…
personal brandingBlog
4 oktober 2021

Personal branding

“Personal Branding” is echt een term van nu. Voor zowel je loopbaan als je ondernemerschap moet je blijven werken aan je ‘personal brand’. Waar ben jij goed in en waarin…

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!