Ik help je graag

Leer mij kennen

NEEM CONTACT OP

MULTI-PASSIONEEL ONDERNEMER

Laten we aan de slag gaan

 

“Ik heb een groot netwerk, ben creatief en heb een enorme bulk aan ondernemerskennis die ik graag praktisch inzet.”

DIT BEN IK

Aanjager van ondernemerschap

Van jongs af aan word ik al ondernemend genoemd. Als kleuter speelde ik kruideniertje met de spullen uit de voormalige kruidenierswinkel van mijn opa. Ik handelde ook graag met van alles op markten.

Mijn schooltijd was een minder groot succes. Hoewel ik slim genoeg ben, was ik nooit geweldig in leren uit boeken. Veel studeren, elke middag, avond en weekend. Voor mij leken de 5 jaren middelbare school een eeuwigheid te duren. Gelukkig maak ik me in de praktijk snel iets eigen. Voor mij was werken en leren dan ook een uitkomst. Direct de praktijk in. Kom maar op!

Op mijn 27ste werd het tijd voor mijn eerste onderneming. Spannend, maar alles kwam op het juiste moment bij elkaar. Ik werd de trotse eigenaar van een sieradenwinkel. Maar na een paar jaar begon het alweer te kriebelen. What’s next? Mijn winkel liep zeer goed en daarmee was voor mij ‘de kriebel’ eraf. Het werd tijd voor wat nieuws.

Daarop volgde een franchiseorganisatie, helaas met minder succes, maar een enorm waardevolle leerschool. De organisatie opzetten op het gebied van personeel, processen en producten, maar ook het concept en de marketing was een enorme uitdaging. Er volgde nog een adviesbureau voor winkeliers op het gebied van concept, marketing en sales.

Tot er in 2016 wat begon te schuren. Ik voelde dat mijn visie niet meer aansloot bij mijn doelgroep. Het liep stroef en ik verloor energie. Ik wilde meer lokaal gaan werken en met een andere doelgroep. Maar wat en hoe precies, dat was mij nog niet duidelijk. Begin 2017 kwam ik in een burn-out terecht.

Ik vond mezelf terug en schreef me opnieuw in bij de KvK. In korte tijd heb ik lokaal een fijn en waardevol netwerk verzameld. Ik kwam erachter dat ‘de kriebel’ zich bevindt in het opzetten of aanjagen van iets nieuws. Daar ligt mijn passie.

En nu? Nu doe ik van alles, maar vooral heel veel geweldige opdrachten op het gebied van marketing, sales en processen. Er ontstaan toffe samenwerkingen en ik word betrokken bij lokale nieuwe ideeën. Tot nader order ben een multi-passioneel ondernemer die geniet van alles wat het ondernemerschap me biedt!

Lees mijn verhalen

Algemeen
27 september 2020

Een nieuw matras of toch niet?

Nadat ik me online had georiënteerd was ik voor 95% zeker welk matras ik wilde gaan kopen. Op naar de winkel! Als je me al wat langer volgt dan weet…
Algemeen
24 augustus 2020

Afscheidswoorden

We nemen samen met ZP Meppel deelnemers afscheid van Liesbeth als voorzitter en omdat ik in het bestuur degene ben die het langst met haar gewerkt heeft, mag ik daar…
MentorschapZomerOndernemer
18 augustus 2020

Documentaire fotograaf Anna den Broeder

Ik heb Liesbeth ontmoet als trainer/coach bij het project ZomerOndernemer 2019 waar ik aan mee deed. Tijdens dit traject ben ik er achter gekomen dat ik als jonge ondernemer in…

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een skype gesprek is zo gemaakt!