VAN MISSIE TOT STRATEGIE

Strategie Sessie

NEEM CONTACT OP

Strategie Sessie

Soms is het goed om even pas op de plaats te maken. Omdat je niet verder komt met je bedrijf. Omdat je blijft hangen in de dagelijkse dingen. Omdat randzaken enorm veel tijd opslokken. Of omdat je waanzinnig veel goede ideeën hebt maar daarom in de uitvoering geen focus. Je wéét dat je je werk even moet neerleggen en de regie terug moet pakken. Hoe krijg je weer focus?

Dat is precies wat we gaan doen in deze business strategie sessie. En het fijne is: ik begeleid je zodat jij echt even goed kunt dromen en nadenken!

Herken jij je hierin?

✔ Jij bent ZP’er of je hebt een klein team
✔ Je wilt meer uit je bedrijf halen
✔Je wilt met de juiste dingen bezig zijn
✔Je wilt weer focus
✔ Je wilt geen kansen missen
✔ Je wilt je onderscheiden van anderen
✔ Je wilt weten of jouw bedrijf toekomstbestendig is
✔ Je wilt persoonlijke advies en begeleiding op maat

Dan is deze business strategie sessie perfect voor jou!

Na deze dag:

✔Weet jij weer precies wat jouw unieke verhaal is
✔Heb jij je grote droom weer voor ogen
✔Heb jij al je doelen helder op een rij
✔Heb je dus weer focus omdat je weet welke stappen je moet nemen
✔Kun je ook meteen met de eerste stappen aan de slag
✔ Zie je toekomstbestendige kansen voor je bedrijf
✔ Ben jij blij want je hebt een hele leuke en inspirerende dag gehad!

Jouw bedrijf?

Tijdens deze sessie bespreken we jouw bedrijf en analyseer ik jouw huidige situatie. Waar word je blij van, wat is er tot nu toe wél gelukt en van welke klanten krijg je energie? We gaan naast dromen ook realistisch en kritisch zijn.

We gaan terug naar waarom jij begonnen bent met je onderneming. Ik help je keuzes maken in je aanbod en je missie weer scherp te stellen.

Waar wacht je nog op?

Doe even een stapje terug en ‘herpak’ je onderneming. Zodat je daarna weer verder kunt knallen. We maken er een leuke inspirerende sessie van!

Bel gerust!

Jouw investering voor deze waardevolle sessie is maar  395,- excl. BTW

Mail of bel gerust voor de mogelijkheden! Lees hier een uitgebreide review

Trots op deze mooie reviews

“De strategie sessie met Liesbeth was een mix van dromen & fantaseren en concreet stappen op papier zetten. Ze slaagde erin om onze vaste (denk)patronen te doorbreken. Vanaf hier kunnen we weer vol gas vooruit!”

Femke en CarolienMosterd

“Nu ik bezig ben om mijn business overnieuw te positioneren heb ik met Liesbeth een strategie sessie gehad. Daarbij leert ze je geen kunstje uit een boekje. De route die ze heeft mee gegeven past bij mij en mijn business. Ik zie uit naar een vervolg met Liesbeth en raad iedereen, die energie wil krijgen om stappen te maken met zijn of haar business, een sessie met Liesbeth aan.
Met de tips van Liesbeth ben zit ik nu met de SSI bij de beste 1% van mijn netwerk en binnen mijn bedrijfstak.”

Wim MeijerMeijer Verduurzaamt

““Ik heb Liesbeth leren kennen als iemand die je weet te prikkelen, je aanzet tot nadenken en je met, soms ogenschijnlijk eenvoudige, opmerkingen op paden zet, waar je zelf nog niet aan gedacht had.
De strategie sessie die ik met Liesbeth heb mogen ervaren, heeft mij mooie inzichten gegeven en helpt mij om de juiste focus te geven aan mijn bedrijf. De energie die zij heeft, de handreikingen die zij je geeft en je af en toe een flinke spiegel voorhoudt. Zonder oordeel en kijkend naar de mogelijkheden. Door de juiste vragen te stellen en me daarmee te prikkelen, heeft zij mij laten zien waar mijn kracht echt zit en welke stappen ik het beste kan zetten. Dit geeft me veel vertrouwen in de toekomst om mijn bedrijf steeds meer op de kaart te zetten. Het is fijn om weer die kriebel voor ondernemen te voelen.””

Christien BruidegomStudio Puur

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!