Voor unieke, doelgerichte ideeën en plannen!

Business Strategie Sessie

NEEM CONTACT OP

VAN UITDAGING NAAR ACTIE

Business Strategie Sessie

VOOR UNIEKE, DOELGERICHTE IDEEËN EN PLANNEN!

Zit jij vol ideeën voor je bedrijf of heb je juist behoefte aan ideeën? Merk je dat je het lastig vindt om de juiste stappen te zetten en heb je behoefte om daar eens met iemand over te sparren?

Anderhalf uur lang ben ik jouw creatief en strategisch sparringpartner.

✔ Wil jij meer uit je bedrijf halen?

✔ Wil jij geen kansen missen?

✔ Wil jij je onderscheiden van anderen?

✔ Wil jij weten wat je uniek maakt?

✔ Wil jij je ideeën omzetten in actie?

✔ Wil je graag persoonlijke advies en begeleiding op maat?

Wist je dat maar een kleine groep ondernemers zich onderscheid van collega’s? Zonder te weten wat je uniek maakt en hoe je dit laat zien mis je enorm veel kansen.

Zorg dat jij wel die ondernemer bent met unieke, doelgerichte ideeën en plannen!

Wat levert het je op:

✔ 90 minuten persoonlijke sessie

✔ Een doelgerichte strategie

✔ Inzicht in de kansen voor je bedrijf

✔ Kansen, zoals b.v. subsidie

We kunnen deze sessie online en offline laten plaatsvinden.

Voor deze waardevolle sessie betaal je slechts €195,-

Waar wacht je nog op? Ik help je graag!

Mail; mail@liesbethkingma.nl  of bel; 0625138197

Trots op deze mooie reviews

“Met praktische tools kan ik mijn LinkedIn nu veel beter inzetten. Ik heb een helder doel met het aantal leads dat ik wil behalen en hoe ik dit kan realiseren. Binnen een maand had ik de helft van mijn doel al behaald! De effecten die je kunt bereiken door beter zichtbaar te zijn was voor mij echt een eyeopener.”

Algert Uiterwijk WinkelAlgert.nl

“Nu ik bezig ben om mijn business overnieuw te positioneren heb ik met Liesbeth een strategie meeting gehad. Daarbij leert ze je geen kunstje uit een boekje. De route die ze heeft mee gegeven past bij mij en mijn business. Ik zie uit naar een vervolg met Liesbeth en raad iedereen, die energie wil krijgen om stappen te maken met zijn of haar business, een sessie met Liesbeth aan.
Met de tips van Liesbeth ben zit ik nu met de SSI bij de beste 1% van mijn netwerk en binnen mijn bedrijfstak.”

Wim MeijerMeijer Verduurzaamt

“De LinkedIn sessie was erg verhelderend. Ik heb niet alleen nieuwe functies en weetjes geleerd over LinkedIn, maar ook beter inzicht gekregen in wat ik nog kan verbeteren in hoe ik mijzelf presenteer en mijn LinkedIn gebruik verbeter. Liesbeth kijkt stap voor stap samen mee met wat je doet en wat er nog mist. Daarnaast stelt ze precies de goede vragen, is rechtdoorzee en doortastend, precies de spiegel die je nodig hebt. Ik ben blij dat ik de sessie heb gedaan. Heel verrijkend.”

Evelyne van WindenEvelyne van Winden

Wil je kennismaken?

Een afspraak voor een kop koffie of een online gesprek is zo gemaakt!